Millalle 3. sija Finnish Photo Awardsissa!

Ihan käsittämätöntä – hääkuvani sijoittui kolmanneksi Wedding-kategoriassa Finnish Photo Awards -valokuvakilpailussa! Sain siis pronssia tällä teoksella:

Kuvasin tämän ihanan hääparin tärkeän päivän viime kesänä. Olen yhdistänyt tähän teokseen kaksi kuvaa, joista toinen – soutukuva – on otettu dronella. Olin pitkään haaveillut, että saisin kuvata dronella hääparia soutelemassa ja elokuussa siihen osui sopiva tilaisuus.

Annoin teokselleni nimen ”Sinivalkoista rakkautta”, koska se on mielestäni tosi suomalaisen näköinen kuva sini-valkoisine värimaailmoineen ja järvimaisemineen. Olen tosi onnellinen sijoittumisestani ja siitä, että tällainen vähän erilailla toteutettu kuva pääsi kärkikolmikkoon tai ylipäätään finaaliin asti. Kilpailun taso oli todella kova, ja tuomaristo oli kansainvälinen, joten ihan uskomatonta tämä koko juttu!

Olen osallistunut elämäni aikana neljään hääkuvakilpailuun (tai kilpailuun, jossa on hääkuvasarja), ja näistä kolmessa olen ollut finaalissa/palkintosijoilla. Vuonna 2018 pääsin finaaliin Aamulehden hääkuvakilpailussa ja sijoituin Fotofinlandiassa kolmanneksi Hääkuvat-kategoriassa. Ja nyt tämä eli ehkä uskallan osallistua näihin tällaisiin kilpailuihin jatkossakin :)

Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun tein tällaisen yhdistelmähääkuvan – mitä tykkäät?

Täältä löytyy tiedote Finnish Photo Awardsin voittajista ja täällä voit käydä ihastelemassa kaikkia palkittuja kuvia.

Kuvani on myös nähtävillä toukokuun 2019 ajan Helsingin Postitalon Rajala-valokuvausmyymälän galleriassa. Kuvani pääsee myös edustamaan Suomea kansainväliseen World Photographic Cup -kilpailuun.

Ihanaa kevättä <3

-Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*