Suomi 50 kuvassa

Mitä suomalaisuus meille merkitsee?

Puhdasta luontoa. Tärkeitä paikkoja, ihmisiä ja eläimiä. Vapautta ja mahdollisuuksia.

Luonto on meille tajuttoman tärkeä – niin kodin lähipellot ja -metsät, kaupunkiluonto Helsingin ydinkeskustassa kuin mökkimetsä, järvet ja vaarat, tunturit ja suot.

Meille tärkeitä paikkoja löytyy pitkin Suomea: Helsinki, mökki, Koli, Kuusamo, Kilpisjärvi, koti.

Perhe on ja pysyy ja eläimistä tärkeitä on niin omat lemmikit kuin luonnon kaikki otukset ja öttiäiset – näin talvella sitä voi ajatella nostalgisesti jopa hyttysiä, mutta kesällä me taas ne kirotkoomme!

Sitten on vielä se vapaus – olemme vapaita tekemään todella monia asioita ja valitsemaan monista vaihtoehdoista. Mahdollisuuksia on paljon, kunhan vaan tiedostaa omat lähtökohtansa ja hyödyntää ne niin hyvin kuin voi. Kaikki ei ole mahdollista, muttei tarvitsekaan, sillä jos olisi, niin mitä arvoa olisi sillä kaikella, mitä voi ja pystyy tekemään?

Meillä tämä on ollut elämän paras vuosi, johon on kiteytynyt paljon – ja joka kantaa tietysti sisällään kaiken, mitä aiempinakin vuosina on tapahtunut. Olemme taas reissanneet paljon ja Suomi on tullut sen myötä entistäkin tärkeämmäksi ja kaikki rakkain löytyy täältä.

Toteutimme myös kaksi isoa haavetta, jotka ovat Sisu ja Kuukkeli. Nimetkin jo kertovat paljon.

Keräilin parin kuluneen vuoden arkistoistani kuvia, jotka hyvin kuvastavat sitä kaikkea, mitä Suomi meille on. Voisin valita vaikka tuhat kuvaa, mutta rajasin ne 50:een.

Kiitos & onnea Suomi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*