Vlog: Miltä meidän treenit näyttää?

Meidän toka vlogi VoimisteluTubessa on nyt julkaistu!

Tokalla videolla me otetaan sut mukaan treenaamaan kanssamme. Kyseessä on sellanen meidän aika perus arkinen treenipäivä siinä määrin kuin meidän kohdalla nyt arjesta voi puhua, koska meidän arki on yleisesti ottaen aika monimuotoista ja rutiinitonta ja varmasti kovin erilaista kuin muilla, yrittäjä-urheilijapari kun ollaan :)

Vähintään kerran viikossa meillä kuitenkin on yksi tällainen päivä kuin mitä tämä uusin vlogikin edustaa. Aamupäivällä teemme hommia tietokoneen ääressä (vastailen maileihin, lähettelen työtarjouksia, teen blogia/nettisivuja/sisältömarkkinointia, editoin valokuvia ja videoita ja Markku mahdollisesti tekee koulujuttuja). Lenkitämme meidän Simba-dogin ja joskus Mr. bunnykin on mukana, ja sen jälkeen suuntaamme päivällä/iltapäivällä voimistelusalille treenaamaan. Illalla taas jatkamme koneen ääressä kökkimistä tai touhuilemme jotain ihan muuta.

Itse tykkään tosi paljon siitä, että yrittäjänä voin jakaa työn teon tuolla lailla kahtia ja käydä välissä treenaamassa tai vaikkapa juoksulenkillä.

Mutta nyt itse videoon!

 

Tsekkaa myös VoimisteluTuben muut videot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*