Vlog: Puistorengasjumppa ilta-auringossa

Viime viikkoihin on mahtunut kaikenlaista (ihanaa). Mulla on ollut paljon kuvauksia aina rekoista vauvamasuihin, ja hääkuvaussesonkikin on alkanut, yay! Editoitavaa on kertynyt ”ihan kivasti”, kiitos vieläpä hienojen kesäsäiden, joiden ansiosta tekisi koneen ääressä istumisen sijaan mieli vaan kirmailla ulkona auringonpaisteessa. Mutta koska lähdemme ensi maanantaina reissuun, enkä halua Skotlannissa tehdä yhtään mitään järkevää ( = työjuttuja), niin yritän olla tehokas myös editointien suhteen, että saisin kaiken hoidettua ennen matkaa.

Markulla on ollut vielä aika paljon koulujuttuja, mutta olemme ehtineet yhdessä treenailemaankin. Nyt näkyy valoa tunnelin päässä jo Markun olkapäänkin osalta, ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei sitä tarvitsisi taas leikata. Olkapää on nimittäin lähtenyt aika hyvin kuntoutumaan, ja kestää jo nyt yllättävän paljon kuormaa. Vaikka kisakausi taas jää Markulta välistä, niin hän pystyy kuitenkin onneksi jo treenailemaankin aika monia juttuja. Kesä tulee hänellä kulumaan voimaharjoittelun ja olkapääkuntoutuksen parissa. Onni onnettomuudessa on, että niitä voi aika hyvin tehdä myös mökillä ja reissun päällä. Skotlannin lisäksi aiomme nimittäin tehdä road tripin Lofooteille, ja heinä-elokuussa olisi ihana myös mökkeillä mahdollisimman paljon aina viikonloppujen hääkuvausteni ja muiden kuvausten välissä.

Olimme viime perjantaina rengasjumppailemassa ulkona puistossa ja kuvasimme uuden vlogin. Kotimme lähellä on yksi upea tosi vanha puu, joka on täydellinen rengasjumppapuu. Puussa on monia oksia, joihin saa renkaat ripustettua.

Kannattaa ehdottomasti mennä ulos treenailemaan! Ilman voimistelurenkaitakin tietty pärjää, koska ihan jo oman kehon painoa hyödyntämällä pystyy tekemään vaikka mitä.

Me tehtiin muun muassa punnerruksia, voimapyörää, dippejä, leuanvetoja ja etuvaakaa (Markku). Lisäks Millaan iski flossaushulluus, ja Simba otti personal trainerin hommat haltuun :D

Uusin vlogi tulee siis tässä – ja ihanaa tiistai-iltaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*