Voitonhalusta – ja neljännen Ambassador-osakilpailun voitto!

Kuten aiemmin kirjoitin, niin valokuvauksessa ei voi olla mielestäni ”paras” (Valokuvauksessa ei voi olla paras – ja sitä paitsi riittää, kun on hyvä).

Kuitenkin olen mukana tällä hetkellä Rajala Ambassador -kilpailussa ja haluaisin ihan tajuttomasti voittaa sen! En näyttääkseni, että olen parempi kuin muut, vaan näyttääkseni, että olen tässä (valokuvauksessa) hyvä ja koska tämä on intohimoni ja osa työtäni. Haluan voida tarjota upeita otoksia ihmisille ja sitä kautta tuoda iloa ja kauneutta maailmaan ja herättää kuvillani tunteita.

Siinä onnistuminen vaatii jatkuvaa kehittymistä – ja juuri sitä Rajala Ambassador -kilpailukin osaltaan minulle tarjoaa, nimittäin mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäni entistä paremmaksi. Toki Rajalalle tämä on uudenlainen markkinointiväylä, ja me ambassadorit toimimme kirjaimellisesti tässä lähettiläinä, mutta haittaako tuo. Minä itse ainakin pidän tämäntyylisestä uudenlaisesta markkinoinnista, jossa kaikki osapuolet hyötyvät. Minulle on ihan huippujuttu saada eri merkkisiä kameroita testikäyttöön ja ehkä tavoittaa jokunen uusi lukijakin, ja te lukijat taas pääsette lukemaan ambassadoreilta ainutlaatuisia ja rehellisiä kokemuksia eri merkkisistä kameroista ja valokuvauksesta ylipäätänsä.

Itse voin kuitenkin rehellisesti sanoa, että olen nähnyt tämän ambassador-haasteen eteen tosi paljon vaivaa. Ulospäin on ehkä vaikea nähdä, paljonko työtä esimerkiksi jokaisen blogikirjoituksen + siihen liittyvien kuvien tekemiseen uppoaa. Mutta ajallisesti paljon, ja kun muutenkaan oma työ- ja taloustilanteeni ei ole vielä lähtenyt lentoon, ja joudun joka päivä muutenkin tekemään töitä palkatta ihan vaan oman urani edistämiseksi, niin kaikki tämä alkaa pikkuhiljaa nakertamaan voimia.

Mutta juuri siksi minulle onkin tosi iso palkinto, kun oma kuvakollaasini voitti viimeisimmän eli neljännen Rajala Ambassador -kisan osakilpailun yleisöäänestyksen. Nämä tämän blogipostauksen kuvat ovat osa tuota kollaasia, jonka löydät kokonaisuudessaan tekstin lopusta.

Tällä hetkellä tuntuu, että elän kuin jonkun kynnyksen äärellä ja kysyn itseltäni joka päivä, kannattaako tämä valitsemani polku ja alkaako se koskaan tuottamaan tulosta. Sillä vaikka olen onnellinen juuri näin, niin totuus on, ettei pelkällä tunnollisuudella, yritteliäisyydellä, hyvällä hengellä ja hyväntekeväisyydellä elä loputtomiin tai kanna korteaan kekoon tässä yhteiskunnassa.

Välillä tuntuu, että se, mitä minulta puuttuu on röyhkeys. Niin ja ahneus. Näistä aiheista minulla onkin yksi blogijuttu tekeillään… Ja itse asiassa aika monesta muustakin aiheesta – pää on tällä hetkellä niin täynnä ajatuksia, että sieltä on vaikea tuoda ulos niitä yksi kerrallaan missään järkevästi jäsennetyssä muodossa. Siksi täällä bloginkin puolella on ollut vähän hiljaisempaa viime viikkoina, kun olen vaan antanut itseni sylkeä tekstiä ulos sitä mukaan kuin sitä on tullut, mutten ole liikaa stressannut sen eteen, syntyykö niistä valmiita blogitekstejä juuri sillä sekunnilla. Aikaahan on, ja ehdin kyllä koko syksyn julkaista niitä, kunkin ajallaan.

Mutta röyhkeys ja ahneus siis. Röyhkeydellä tarkoitan sitä, että ajaa omaa uraansa eteenpäin mahdollisimman tehokkaasti välittämättä muista ja ahneudella sitä, että etenee puhdas rahankiilto silmissään. Minulta puuttuvat kai molemmat ominaisuudet, ja ne ominaisuudet tuntuvat olevan juuri niitä, jotka vievät ihmisiä työelämässä eteenpäin.

Oma ”ongelmani” on siinä, että tiedän, ettei kumpikaan noista ominaisuuksista kuitenkaan ole avain siihen elämässä tärkeimpään, nimittäin omaan ja läheisten onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Ja ne ovat ainakin minun elämäni suurin tavoite.

Mutta kuitenkin haluan toki edetä myös työssäni pitkälle. Tai sanotaan ennemmin niin, että haluaisin voida pystyä elättämään itseni ja perheeni (= tienaamaan keskiverron verran) tekemällä sitä, missä olen paras ja jonka saralla minulta löytyy eniten intohimoa ja siten kehittymisenvaraa ja annettavaa.

Jokainen pienikin tuki ja kannustus tällä tiellä on hieno juttu. Siten olen otettu jokaiselle, joka kuvakollaasiani tälläkin kertaa äänesti.

Kiitos!

Tämä ambassador-touhu jatkuu syyskuussa vielä ainakin yhdellä osakilpailulla. Aika jännittäväksi menee, sillä kaikki ambassadorit ovat todella huipputyyppejä ja tekevät hyvää työtä… Itselläni on kuitenkin nyt kaksi osakilpailuvoittoa neljästä, joten voin hyvillä mielin painaa tästäkin eteenpäin :)

Ja seuraavaa isoa kuvaushaastetta odotellessa kaikenlaista valokuvaukseen liittyvää sisältöä voi käydä joka viikko bongailemassa ambassador-blogista sekä Instagramista @rajalaambassador.

Tsemiä kaikille muillekin omilla poluillaan!

Ps. Etsitkö valokuvaajaa ikuistamaan sinut, läheisesi, hääsi, jonkun tapahtuman, yrityksesi tms.? Tutustu minun, Millan valokuvausportfolioon ja kuvauspalveluihin osoitteessa www.voimafoto.fi

Ja tiesitkö, että järjestämme Markun kanssa liikuntakursseja, kuten rengasvoima- ja kehonpainoharjoittelukursseja – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tarjoamme myös kursseja ryhmille ja yrityksille (tiedustelut: milla(at)voimavahtila.fi)

Voimaputiikistamme voit ostaa mm. puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä. Treenivinkkisivultamme taas voit poimia vinkkejä ja inspiraatiota liikkumiseen!

Niin ja muistahan seurata meitä facessa ja Instagramissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*