Helteiset kesä(kuvaus)terveiset

Huh, mikä kevät & kesä! Hikeä on pukannut paitsi helteiden niin myös kuvauskiireiden merkeissä.

Olen yrittäjänä ”yhtäkkiä” löytänyt itseni ihan ideaalitilanteesta, kun kuvauksia riittää melkein liiaksi asti. Olen ihan onneni kukkuroilla! Kirjoittelinkin aiheesta jo aiemmin kesällä Voima-Vahtilan blogissamme: Unelmien työ voi olla totta!

Kuvauksen lisäksi olen ehtinyt toteuttaa toistakin intohimoani, nimittäin matkustelua. Toukokuun alussa olin mammani kanssa Saksan ja Itävallan Alpeilla, touko-kesäkuun vaihteessa kävimme Markun kanssa Skotlannissa ja juhannuksen ympärillä ehdimme piipahtaa Suomussalmella Karhusafarilla ja Kuusamossa ja Lapissa road tripillä. Lisäksi olemme ehtineet mökkeillä ja piipahtaa Hangossa telttailemassa, ja ensi viikon alussa suuntaamme yhdistetylle kuvaus- ja telttailureissulle Jyväskylään, ja loppuviikosta minulla on edessä pieni hääkuvaus -road trip, kun perjantaiksi huristelen kuvaamaan häitä Vaasaan ja lauantaiksi Mikkelin lähelle.

Niin ikään täksi kesäksi haaveilemamme Lofoottien road trip saa kuitenkin ehkä jäädä myöhemmäksi, sillä ihan kaikkea emme nyt ehdi (eikä liian ohjelman rohmuamisessa ole mitään järkeä tai iloakaan!), sillä minulla on joka viikonloppu hääkuvaus/hääkuvauksia ja etenkin elokuussa taas aika paljon muitakin kuvauksia, ja kaikki niihin liittyvät editoinnit päälle. Lisäksi syyskuulle meillä on varattuna 1,5 viikon road trip Islantiin kaveripariskunnan kanssa – ihanaa päästä niihin huikeisiin maisemiin nauttimaan, seikkailemaan ja kuvaamaan!!!

Kaikista noista edellisistäkin reissuista olisi NIIN paljon ihania kuvia ja videoita, joita haluaisin ehtiä ediotoimaan ja jakamaan, mutta ne saavat nyt toistaiseksi odottaa, kiitos tämän onnellisen kiiretilanteeni. Tai ehtisihän sitä, mutta tärkeintä on kuitenkin aina muistaa ensisijaisesti elää täysillä tässä ja nyt ja nauttia hetkistä ja kaikista mahdollisuuksista. Ehkä ehdin editoida omia kuviani sitten syksyllä tai viimeistään pimeän marraskuun hetkinä (toiveajattelua? :D )

Haluaisin myös tehdä isoja muutoksia tänne Voimafoton nettisivuille ja heittää ison määrän uusia upeita kuvia etusivulle ja gallerioihin ja uusia gallerioita vähän isommallakin kädellä – olen tehnyt nimittäin ihan uusia aluevaltauksia ja aloittanut esimerkiksi ottamaan myös new born -kuvia! Lisäksi tähän vuoteen on mahtunut niin paljon upeita kuvauksia ja helmiä otoksia, kuten ihastuttavia ylioppilaita, lämpöä huokuvia pariskuntia ja henkeäsalpaavia auringonlaskuun päättyviä hääpäiviä… Näitä saatte kuitenkin vielä jäädä odottelemaan, mutta alkumaistiaisia tulevasta voi jo bongailla Voimafoton facebookissa ja Voima-Vahtilan Instagramissa.

Tässä alla on joitain poimintoja kevään ja kesän reissuilta. Nämä kuvat on itse asiassa otettu kaikki (paitsi nallefoto ja muutama Skotlannin ruutu) dronellani tai itse asiassa toisella niistä. Kuten liki kaikkea muutakin kuvauskalustoa, niin dronejakin minulla on pakko olla kaksin kappalein siltä varalta, että toinen hajoaa. Ja dronen tapauksessa tämä on erityisen tarpeellista, sillä niihin tuntuu usein tulevan häikkiä. Jos olisin yhden dronen varassa, niin olisi Lapin reissun droneilut jäänyt tekemättä, sillä toinen koptereistani seikkaili juuri silloin Hollannissa korjattavana. Varsinaisia vekkuleita nuo dronet – niillä tuntuu olevan ihan oma tahtokin välillä, kun ne välillä pööpöilevät jotain omiaan ja hetken päästä taas ovat ”normaaleja”. Upeiden kuvien lisäksi ne ovat aiheuttaneet minulle kyllä jo paljon harmaita hiuksiakin :)

Ihanaa helteisen heinäkuun jatkoa nyt <3

Ps. Tämä postaus on julkaistu myös Voimafoton blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*