Jotta aitta & talo valmistuis ennen 2080-lukua – me pidetään TALKOOT/avoimet ovet!

Tän videon saattelemana toivotamme sut tervetulleeksi meille ensi viikon viikonloppuna:

Tän videon alku on omistettu mestari Pöppöselle!

Jottei Markku rakentais aittaa & taloa enää 2080-luvulla… me pidetään TALKOOT/avoimet ovet 22.-23.5.

Eli la-su 22.-23.5. klo 10-17 välillä meidän tontillemme osoitteeseen Malmgård 75, 07720 Loviisa saa tulla ihmettelemään ja halutessaan jeesaamaan meitä. Jotta saataisiin aitta valmiiksi ja jotta meidän olisi mahdollista ryhtyä tekemään tulevalle ”uudelle” vanhalle talollemme perustuksia ja siirtää talo tontillemme vielä tänä vuonna, on meidän saatava siivottua tontti loppuun. On nimittäin kauheasti kaikkea pienempää ja suurempaa tehtävää, joka vie suunnattomasti meidän aikaa ja hidastaa itse varsinaisia rakennusprojekteja.

Olis mieletöntä, jos joku haluaa tulla jeesaamaan meitä tai ihan vaan moikkaamaan ja siten ilostuttamaan! Tekemistä riittää sitä haluaville: on niin kevyempää, mutta sitäkin tärkeämpää puuhastelua kuin toisaalta myös hirsien kantoa kunnon treeniä kaipaaville.

Pihallamme on edelleen paljon lasinsiruja tulipalon jäljiltä ja niistä olisi kiva päästä eroon, jottei ne olisi koirien tassuissa tai omissa varpaissa vielä kuukausienkin päästä. Lisäksi pihalta täytyisi kerätä pois kaikki loput naulat, tiillensirpaleet ja muu pienroska. Kokonaiset tiilet ja isommat kivet pitäisi lajitella ja pinota siisteihin kasoihin. Tilaamamme klapit pitäisi saada pinottua kuivumaan, jotta puuta riittää paljun ja saunan lämmittämiseen – ja siten myös pesuveden lämmitykseen – ja jotta me taretaan asua ensi talvi aitassa, joka aiotaan lämmittää palaneen talomme tiilistä muurattavalla takalla + kamiinalla.

Lisäksi osa tontilla olevista hirsipinoista on saatava siirrettyä, koska ne on tulevan talon rakentamisen tiellä.Lisäksi mukaan saa tulla myös vaikkapa rapsuttamaan haskeja, syöttämään Pumballe porkkanoita, ihailemaan Kuukkelia, ihmettelemään aittaa tai höpöttämään hirsirakentamisesta. Päivän päätteeksi voidaan paistaa makkaraa nuotiolla entisen talomme paikalla ja tanssahdella talomme muistolle – ja samalla iloita tulevasta sekä keväästä.

Meiltä löytyy juoma- ja käsienpesuvettä, hanskoja, käsidesiä, paperia, aurinkorasvaa ja yritetään varata jotain pientä naposteltavaa. Jos haluat tuoda jotain mukanasi, niin esimerkiksi tyhjille jätski-/muovirasioille on käyttöä – niihin on hyvä kerätä lasinsirpaleita, nauloja yms. – ja lisäksi saa toki ottaa mukaan jotain pientä purtavaa/juotavaa joko itselle tai jaettavaksi muiden kanssa. Ja iltapäivästä tosiaan lämpenee nuotio (ellei ole metsäpalovaroitusta), joten saa tuoda halutessaan myös omat grillimakkarat tai muuta nuotiolla grillattavaa. Koirille saa antaa namuja ja Pumba tykkää esim. salaatista, porkkanoista ja etenkin paprikoiden siemenkodista.

EDIT: Koskenkylän K-Market Kuninkaanherkku tarjoaa talkoolaisille mm. grillimakkarat – kiitos 🖤 Eli poltetaan molempina iltapäivinä sitten talomme paikalla nuotiota ja grillaillaan!

Pihamme on aidattu ja haskimme Sisu & Hukka on vapaana pihalla – varothan tullessasi, etteivät ne pääse livahtamaan karkuun.

Koirat saattavat riehua aina uuden ihmisen tullessa, koska ne rakastavat yli kaiken kaikkia, ja etenkin Hukkaa koskee pusuvaroitus, koska se yrittää hypätä ja pussata kasvoille! Koirat voi napata pannasta kiinni ja pitää ne aloillaan tervehtimisen ajan, ne on tosi kilttejä.

Jos yhtään arkailet koiria, niin hihku meidät paikalle, niin me pidetään huoli, ettei ne tule liian iholle.Varustaudusthan haluamallasi vaatetuksella – esimerkiksi tiilet, kivet ja hirret ovat likaisia ja nokisiakin, joten parhaimmissa pyhävaatteissa ei ehkä kannata tulla tai ainakin on hyvä tiedostaa likaantumisvaara.

ILMOTTAUTUMINEN: Ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, vaan paikalle saa vain pööpähtää, mutta jotta vähän osaamme varautua, niin olisi kiva, jos ainakin osa ilmoittautuu. Ilmoittautua voi klikkaamalla ”Osallistun” talkoiden Facebook-tapahtumasivulla tai laittamalla meille viestiä jonkun somekanavan kautta tai WhatsApilla/tekstarilla viestiä 040 577 4455/Milla.

Etenkin Instagramin puolella pääsee kurkkaamaan reaaliajassa meidän touhuja – tällä hetkellä me muun muassa ollaan palattu takaisin asumaan tontillemme Kuukkeliin ja eletään siellä varsinaista leireily-raksaelämää… Eli seuraa meitä Instagramissa @voimavahtila

Jos haluat seurata tarinaamme:
Keitä olemme ja mitä teemme
Vlogimme
Instagramimme @voimavahtila
Facebookimme
Blogimme

Yhteydenotot:milla(at)voimavahtila.fi | 040 577 4455markku(at)voimavahtila.fi | 041 543 9674

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*