Rakkaudentäyteistä joulua

Viimeiset pari viikkoa olen työkuvausten ohessa häärännyt omien kuva- ja videoprojektien kanssa, ja raahannut Markkua mukanani kuvailemassa ties missä milloinkin… Takana on esimerkiksi mökkireissu, jona kuvailimme paljon kaikkea ihanaa jouluaiheista materiaalia ja sain sydämeni kyllyydestä samalla toteuttaa joulukoristeluinnostustani ja hihhuloida päivän valoisat hetket kuvailemassa ulkona pitkin lumisia metsämaisemia. Lisäksi olemme tehneet useampia kuvausreissuja jouluiseen Helsingin keskustaan – alkukuukaudesta vesisateessa, viime viikolla lumisateessa.

Yksi kuvausprojekti, jouluinen Helsinki-video, huipentui viime perjantaina, kun hihhuloimme kaupungilla läpi yön kuvailemassa ja vielä aamuneljältä luistelimme Rautatieasemalla -9 pakkasasteessa. Takana on paljon hihitystä ja hullunkurisiakin hetkiä, koska kuvasimme videon ihan kokonaan kaksistaan eli ketään ulkopuolista apuria tai kuvaajaa ei ole käytetty, uskokaa tai älkää!

Haluamme toivottaa tämän videon & näiden kuvien saattelemana kaikille ihanaa & rakkaudentäyteistä joulua sekä kannustaa tekemään ajoittain jotain vähän hullunkuristakin – kuten vaikka tanssimaan pitkin kaupungin katuja keskellä yötä!

Ihanaa joulua <3

– Milla & Markku –

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*