Saunovat kattohuovat, 19h yöunet ja muuta kummaa

Tää vuosi alkoi aika, noh, meidän näköisellä tavalla. Jos jotain voi arvata vuoden ensimmäisen reilun viikon perusteella niin ainakin sen, että tästä saattaa tulla ihan yhtä kummallinen vuosi kuin viime vuosikin.

Tänä vuonna ollaan jo muun muassa:

Rakennettu aittaa liki vuorokausi putkeen.

Nukuttu liki vuorokausi putkeen, tarkemmin sanoen 19 tuntia – haskit myös (näemmä niiden elämä meidän kanssa on vähän rankkaa).

Saunotettu kattohuopia – mutta paljussa lillutettu sentään vain omia nakukroppiamme ja muun muassa kävelty nakuna keskellä päivää paljulta Kuukkelille vain yhtäkkiä muistaaksemme että ai niin, onhan meillä naapureitakin (niin ja ihan toki ohikulkijoita kadullakin satunnaisesti).

Juotu skumppaa valmiiksi saamamme aitan katolla, kun yhtäkkiä armeijan helikopteri lentää meidän yli kolme kertaa – no kunnialento katon kunniaksihan sen täytyi olla!

Tässä muutama nosto ja kuvissa lisää enemmän tai vähemmän kummallisia juttuja vuodenvaihteen tienoilta ja alkuvuodelta.

Toivottavasti teidän muidenkin vuodet on lähtenyt hauskasti käyntiin 🤗

Viime vuoden toiseksi vikana yönä me irtisanottiin vihdoinkin liki 13 vuoden jälkeen Helsingin Hoas-opiskelijakämppämme – vaikka aitan katto ei vielä ollut valmis! Fiilis oli vähän sellainen kauhunsekaiseninnostunut.

Kiitos Loviisan kaupunki kuluneesta vuodesta – ja uudenvuodenaaton ilotulituksesta!

Kun vuosi vaihtui, oltiin naapureilla kylässä liki kellon ympäri – ihanaa, kun on hauskoja ihmisiä ympärillä! Kannattaa seurata Instassa @talbacka1917 – he auvat meidän palaneen talon ihastuttavassa sisartalossa.

Uus vuos alkoi kattohuopien saunottamisella…

…ja muutamaa päivää myöhemmin aitan harjakaisilla – niillä, joita kuviteltiin viettävämme jo viime kesäkuussa, hih.

Koko katto tärisi – ja kuulemma naapureilla ikkunat helisi – kun armeijan kopteri päätti tulla kylään hillumaan meidän tonttien viereen ja päälle.

Meidän aitta ja tuleva kotitalo seuraavan vuoden tai pari <3 Bongaatko Markun?

Ja siis täälläkö me asutaan??? Meidän tontti on tossa ”niemessä” keskeltä kuvaa pikkasen oikealle.

Heti uudenvuoden jälkeen tehtiin aitan kattoa liki vuorokaus putkeen – ja sen päälle nukuttiin 19 tuntia koko konkkaronkka. Oli kenties raskas viime vuos?

Alkuvuodesta on tullut hilluttua ihanalla tammikujalla tossa meidän edessä niin kahdestaan…

…kuin yksittäinkin.

Siniset hetket on ehkä päivän kauneimpia.

Me eristettiin aitan lattiat!

Ja juhlittiin valmiita lattioita!!!

Joulun jälkeen varauduttiin tulevaan vuoteen ostamalla ”jokunen” kilo joulusuklaita alennuksesta (meidän Instaseuraajat tietää…)

Ja saatiin viimein usean kuukauden jälkeen taas palju tulille rikkinäinen kamiina -episodin jälkeen.

Jos tulipalon jälkeen oltais tiedetty, että vuosi 2022 alkaa myös ilman taloa, oltais oltu ihan rikki, eikä suostuttu jatkamaan koko touhua – mutta nyt vuos ei ois voinut tän paremmin alkaakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*