Tuotiin metsä kerrostaloasuntoon

Yhteistyössä: MeroWings

Me rakennetaan pystytetään parhaillaan vanhaa 1800-luvun luhtiaittaa meidän tontillemme, palaneen talon paikan viereen. Siihen oltaisiin joka tapauksessa joskus haluttu vanha luhtiaitta.

Aitasta tulee ihan mieletön ja on upeeta ihan omin käsin rakentaa ja kasata se ja sitten muuttaa siihen sen jälkeen asustamaan. Vaikka toivottaisiin, ettei meidän talo koskaan oisi palanut, niin aitanrakennusprojekti on kuitenkin tuonut meille paljon sellaista, mitä ei oltaisi koskaan koettu ilman tätä tapahtunutta. Ja kun aitan rakennusprojektin yhdistää kaikkeen siihen, mitä ollaan jouduttu käsittelemään ja käymään läpi talon palamisen jälkeen, niin onhan se ollut tosi kasvattavaa. Ja toki myös kuluttavaa ja väsyttävää ja on monia asioita, joiden toivoisi sujuvan toisin ja paljon helpommin tilanteessa, jossa ihmisten talo on kokonaan tuhoutunut, mutta yhä tässä kohtaa me uskotaan isossa mittakaavassa (vaikka ei ehkä läheskään joka hetki), että selvitään tästä vielä voittajina ja vaan vahvistutaan.

Ollaan viime kuukausina saatu myös ihania uusia yhteistyökuvioita. Niistä yks lemppareistamme näkyy näissä kuvissa (oikeasti ne on kyllä kaikki meidän lemppareita, koska ne kaikki on niin meidän näkösiä ja olosia ja/tai meille tärkeitä yrityksiä/tuotteita!).

Kyseessä on siis muun muassa erilaisia tyynyjä ja muita luontoa henkiviä sisustustuotteita valmistava saksalainen MeroWings-yritys. Ollaan ostettu heiltä useita ”pölkkytyynyjä” jo vuosia sitten ja tykätty niistä ihan tajuttomasti – ja meidän koirat on tykänneet niistä, niin ensin Simba kuin sitten niin Sisu kuin Hukkakin. Meidän iso pölkky-säkkituoli on niiden lempparilöhömesta. Pumbakin tykkää kaikista tyynyistä, mutta sen sijaan tuhoamismielessä! :)

Oltiin viety kotiimme Malmgårdiin jo noin puolet kaikista meidän MeroWings-tuotteista, joten niille siis kävi huonosti, kun talo paloi. Sen innoittamana tai voisko sanoa surettamana päätin kysyä MeroWingsiltä, että haluaisivatko he tehdä jonkinlaista yhteistyötä meidän kanssamme.

Halusin saada uusia tuotteita tuhoutuneiden tilalle ja lisäksi ajatuksissa siinti haave siitä, miten ihanaa olisi sisustaa meidän aitta sitten heidän tuotteilla.. Ne sopis sinne nimittäin ihan tajuttoman hyvin.

Hypinkin siis riemusta, kun MeroWings halusi lähettää meille ison määrän tuotteitaan yhteistyön merkeissä. Me kuvailemme heille tuotteita vastaan kaikenlaista materiaalia tässä tulevan kevään ja kesän aikana ja eniten odotan sitä, että pääsen sisustamaan tuotteilla meidän aittaa ja kuvaamaan niistä ihanaa materiaalia siellä.

Mutta sitä odotellessa ollaan nyt nautittu näistä meidän Hesan vuokra-asunnossa kerrostalossa. Tuotteet on ripoteltuina ympäri asuntoa, mutta välillä ollaan kasattu niistä kunnon tyynylinnoja ja nautiskeltu niissä.

Kaiken kaikkiaan tykkään ihan hirveästi näistä heidän Wood collection -tuotteista ja ylipäätään ajatuksesta, että näiden tuotteiden avulla ikään kuin tuodaan osa luontoa sisälle taloon. Kun nää vielä yhdistää meidän aittaan, joka tulee olemaan pelkkää puuta ja hengittäviä luonnomateriaaleja kaikilta osin kuin se on mahdollista, niin siitä tulee ihan unelmapesä meille. Ja vielä kun haalitaan sinne kaikkia vanhoja sekä itse tehtyjä huonekaluja – tänään me käydään noutamassa muun muassa 1800-luvun alulta peräisin oleva astiakaappi!

Sisustushankinnat saa kuitenkin jäädä toistaseks tähän, ja keskitytään nyt ensin saamaan itse tönö pystyyn ja sitten palataan uudestaan näihin sisustusjuttuihin :)

Osa MeroWings-tuotteista on saatu yhteistyön merkeissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*