Yo-fotoja miljöössä osa 1/2

Kevään yo-juhlat lähestyvät, kuten myös yo-kuvausten aika. Olen vuosien aikana kuvannut mitä ihanimpia vastavalmistuneita ylioppilaita, ja tässä alla on heistä muutamista ottamiani otoksia.

Kuvaan aina yo-kuvat miljöössä, joko sisällä tai ulkona. Näin keväällä ja kesällä ulkona kuvaaminen tuntuu itsestään selvältä asialta, mutta voi niitä kuvia ottaa ulkona marraskuussakin syksyn lakkiaisten alla. Koskaan ei nimittäin ole liian pimeää valokuvaukselle (jos joku väittää muuta, hän ei osaa kuvata haastavissa valaistusolosuhteissa) – katso vaikka tuolta alempaa marraskuiset yo-kuvat Helsingin keskustasta. Niistä tuli ihan mielettömät!

Tälle toukokuulle minulla on jo useampia lakkiaiskuvauksia pk-seudulla, ja jokunen lisää ehkä mahtuu vielä kalenteriin. Lisäksi poikkeuksellisesti voin ottaa yo-kuvauksia myös lauantaille 1.6. eli itse lakkiaispäivälle, jos kuvauspaikaksi sopii Oulu tai sen lähiympäristö. Olen nimittäin silloin Oulussa eli jos etsit sieltä päin kuvaajaa ja ihastut kuviini, ole toki yhteydessä :) Kuvaus Oulussa onnistuu myös ti 4.6. illalla tai Kuusamossa ma 3.6. tai ke-to 5.-6.6. Sunnuntain 2.6. olen Rovaniemellä, joten silloin onnistuu kuvaukset siellä. Kesäkuun toisella viikolla olen taas Helsingissä ja käytettävissä täällä.

Onnea jo valmiiksi kaikille nyt keväällä valmistuville! :)

-Milla

www.voimafoto.fi

Kts. myös Yo-fotoja miljöössä osa 2/2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*