Today’s adventure

”One way to get the most out of life is to look upon it as an adventure.”

– William Feather –

Mielestäni tuo lause sisältää monta tärkeää asiaa.

Ensinnäkin pitää elää täysillä. Joka päivä. Joka hetki. Sitä ei voi vain ”selviytyä” arjestaan ja suorittaa sitä läpi siinä toivossa, että joskus tulee loma. Tai no voi ja ehkä ajoittain joskus on pakkokin, mutta jos oma elämä on jatkuvaa selviytymistä, niin kannattaa miettiä, voisiko itse tehdä jotain asian muuttamiseksi.

Hyvä aloitus on mielestäni aina oma asenne. Kaikkea ympärillään ei nimittäin voi muuttaa, mutta omaan asennoitumiseensa voi AINA vaikuttaa. Se, miten katsot maailmaa, on omissa käsissäsi: näetkö elämäsi ankeana selviytymistaisteluna vai seikkailuna?

Minun tämänpäiväinen seikkailuni tulee sisältämään muun muassa leuanvetoa – menen pitkästä aikaa kohta kokeilemaan, mikä on tämänhetkinen toistomaksimini – ja sen jälkeen edessä on hammaslääkärireissu. Pääsin vihdoin eroon yhdestä viisaudenhampaastani.

Vähän toki kauhistuttaa. Mutta onhan sitä pahemmastakin tullut selvittyä. Ehkä siitä jopa tulee ihan jännä reissu.

Illalla sitten käperryn naama turvoksissa sängynpohjaan katsomaan leffaa.

Mitä sinun seikkailuusi tänään kuuluu?

Tässä on viime perjantaina kuvaamani pari videota Suomussalmelta karhusafarilta. Ensimmäisessä yksi reilun vuoden ikäinen nallepentu joutuu pieneen seikkailuun, kun se jää hetkeksi erilleen emostaan ja pentueen muista palleroista. Ilmeestä näkee, että nyt vähän jänskättää, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sillä emo tulee lopuksi kyllä hakemaan unohtuneen lapsosensa:

Loppuun vielä pieni painimatsi:

Jännää torstaita kaikille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*