Hauskoja paritreenivinkkejä

Säät hellii ja ainakaan minun ei lainkaan tee mieli mennä mihinkään hikiselle kuntosalille sisätiloihin jumpaamaan. Ja onneksi ei tarvitsekaan, sillä ulkonakin voi tehdä paljon kaikenlaista lihaskuntoharjoittelua, etkä tarvitse siihen edes mitään välineitä!

Vielä hauskempaa koko hommasta saa, kun otat lisäksi mukaan jumppaamaan jonkun kaverisi tai kumppanisi. Ajattelimme jakaa tänään muutaman hauskan paritreenivinkin, joita voit kokeilla viikonloppuna vaikkapa lenkkeilyn, piknikkeilyn tai muun ulkoilun lomassa. Ja ehkä sinne biitsillekin jo tarkenee mennä ja rannalla sitä vasta onkin huippuolosuhteet treenailla.

Tässä on muutama vinkki, miten treenata yhdessä kehonpainoharjoittelulla keskivartaloa ja yläkroppaa:

1. Lankkuasennosta nosto kyynärseisontaan. Lähtötilanne on siis perus lankkuasento, josta kaveri sitten jaloista nostaa sinut ylös kyynärseisontaan.

2. ”Tönimisvatsat”. Tämä on yksi mun lemppari vatsalihasliike, jolla saa treenattua niin suoria kuin vinoja vatsalihaksia. Siinä tekevä osapuoli makaa selällään ja nostaa jalkojaan suorana ylöspäin ja kaveri tönii niitä siitä sitten alas kohti maata. Kaveri voi oman mielensä mukaan ja järjestystä vaihdellen töniä jalkoja joko suoraan eteenpäin tai viistoon, jolloin liike harjoittaa niin niitä suoria kuin vinojakin vatsalihaksia.

3. Etunojapunnerrus lisäpainolla. Kaveri voi joko maata tai istua toisen selän päällä ja toimia siten lisäkuormana. Tai vaihtoehtoisesti punnerruksia voi tehdä niin, että molemmat punnertavat, mutta toinen pitää samaan aikaan jalkoja toisen yläselän päällä, jolloin toinen saa vähän lisäkuormaa vastukseksi.

4. Ranskalainen punnerrus. Toinen on selinmakuulla ja kaveri menee ”seisomaan” pyramidiasennossa hänen kämmenien päälle ja ottaa samalla tukea maassa makaavan polvista. Siitä sitten maassa makoilija tekee ranskalaista punnerrusta.

Katso vielä nuo kaikki liikkeet videolta:

Tehkää kaikkia liikkeitä esimerkiksi 10 kpl ja yhteensä kolme kierrosta tai sen mukaan, miten jaksatte.

Suosittelemme kokeilemaan! Treenaamisen ei aina – etenkään kesällä – tarvitse olla niin kauhean vakavaa, ja yhdessä treenaaminen on nimenomaan huippuhauskaa ja ei taatusti tee hullumpaa parisuhteellekaan :)

Ensi kerralla jatketaan sitten taas uusin vinkein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*