CV:t

Markku on maajoukkuetelinevoimistelija ja renkaiden yhdeksänkertainen ja hallitseva Suomen mestari. Hän on täysipäiväinen ammattiurheilija ja lisäksi koulutettu urheiluhieroja. Parhaillaan hän opiskelee fysioterapeutiksi amk:ssa.

Milla – eli siis minä – taas olen toimittaja-valokuvaaja ja sieluun ja vereen yrittäjä. Ei siksi, etteikö ihan perus kokopäivätyö kelpaisi, vaan koska koen, että olen parhaimmillani juuri tässä, mitä teen, ja lisäksi yrittäjyys on loisto vaihtoehto paitsi itseni ja perheeni kannalta, niin se valinta istuu loistavasti myös nykyiseen työelämään sekä ylipäätänsä elämäntilanteeseemme.

Olen tehnyt yrittäjähenkisesti töitä koko aikuisikäni, ja toimittaja-valokuvaajana asiakkaitani ovat olleet ja ovat edelleen muun muassa Yleisradio, Suomen Voimisteluliitto, Olympiakomitea, STT-Lehtikuva sekä monet muut yksittäiset yritykset sekä yksityishenkilöt. Journalistisen urani lisäksi minulta löytyy laajasti työkokemusta mm. tutkimuspuolelta (Helsingin yliopisto) sekä esimerkiksi palvelualoilta (kuorma-auton kuljettaja, kahvilatyöntekijä, lehdenjakaja).

Olen valmis haasteisiin ja uusin työprojekteihin, ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutukseltani olen gradua vaille valmis filosofian maisteri (Helsingin yliopisto, pääaineina ympäristöbiologia/kandi ja ympäristömuutos ja -politiikka/maisteri) sekä muutamaa kurssia + opparia vaille valmis medianomi (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu).

CV:ni ja näytetöitäni sekä lisätietoa työkokemuksestani saat pyytämällä! Hoidan myös Voima-Vahtilan sekä nettisivujemme ja some-kanaviemme ylläpidon sekä sisällöntuotannon.

Meidät tavoittaa:

milla(at)voimavahtila.fi | 040 577 4455
markku(at)voimavahtila.fi | 041 543 9674

-Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*