Feeling blue

Sanotaan, että moni ”sortuu” herkutteluun, kun on allapäin tai väsynyt.

Noh, me ”sorrumme” siihen joka päivä ja emme, koska olisimme alla päin tai väsyneitä, vaan koska se on hyvää.

Meille suklaa ei merkitse sortumista tai heikkoutta, vaan jokapäiväistä ylellisyyttä ja terveelliseenkin elämäntapaan kuuluvaa rentoutta.

Suklaa – ja nimenomaan maitosuklaa – kuuluu jokapäiväiseen ”ruokavalioomme”. Välillä syön sitä aamupalaksi, välillä lounaaksi, välillä iltapalaksi. Syömme sitä kotona, tunturin huipulla, Brasilian lämmössä, minne ikinä menemmekin.

Maailma ei suklaan syömisestä romahda, ja voisi sitä olla epäterveellisempiäkin tapoja ;) Lisäksi me – etenkin Markku! – olemme elävä todiste siitä, että vaikka syökin älyttömästi suklaata, niin sitä voi silti olla huippukunnossa, jos nimittäin noin kokonaisuudessaan kuitenkin elää terveellisesti ja liikunnallisesti.

Täältä voit itse asiassa käydä lukaisemassa vähän lisää omasta ”terveys- ja treenausfilosofiastamme”: Suklaata & skumppaa, rengasvoimaa & leuanvetoa – pikku briiffi siitä, keitä olemme ja mitä teemme

Aloitimme itse asiassa tämän vuoden alussa sellaisen herkkuloki-kirjan pitämisen. Ajatuksena oli kirjata ylös kaikki tämän vuoden suklaa-, karkki- ja herkkuostoksemme.

Oma innostukseni tuohon kirjanpitoon kyllä lopahti heti alkuunsa, mutta Markku on aina välillä päivittänyt tuota lokia. Täytyy katsoa, jos jossain vaiheessa pystyisimme sen perusteella edes vähän arvioimaan, paljonko erilaisia herkkuja meihin uppoaa. Voi kyllä olla, ettei moni usko sitä todeksi, jos sen tulokset joskus paljastamme, hi hi :)

Mutta jos täytyy sanoa yksi tuotesponssi, joka olisi meille kahdelle se kaikkein hyödyllisin, niin se olisi kyllä suklaasponssi. Sen voimalla Markku voimistelee, minä kirjoitan ja kuvaan ja yhdessä ”valloitamme maailmaa” ja toteutamme haaveitamme.

Rakkauden ja suklaan voimalla <3

-Milla & Markku

Postauksen kuvat olemme ottaneet Kuusamon Valtavaaralla, joka sijaitsee siinä ihan Rukan vieressä. Valtavaara on ihan tosi mieletön retkeilykohde, suosittelemme :) Tulossa on muuten matkavinkkijuttu/-juttuja, joissa esittelemme lemppari retkeilypaikkojamme Kuusamossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*