Terveisiä Brit… ää, ajetaanks me oikeeta kaistaa!

Kuten perjantaina kirjoitin (lue: Britit, panssarivaunuja & pin up -kuvausta ahead!), olemme nyt Englannissa lomalla ja palaamme itse asiassa vasta 7. heinäkuuta.

Tähän mennessä on sattunut muun muassa seuraavaa:

Meinasimme myöhästyä koneesta Helsingin kentällä, kun yksikertaisesti vain istua kökötimme paikoillamme ja odotimme kuulutusta check innin alkamisesta – kentällä, jolla kuulutuksia ei enää ole!

Kaksi ensimmäistä yötä palelimme teltassa, mutta onneksi XXL:stä hankkimamme 15 euron ilmapatja sentään osoittautui nappiostokseksi.

Tästä kaasumaasta (kaikilla on vaan kaasukeittimiä) ei meinaa mistään löytää poltinnestettä trangiaan, joten olemme jo kolme päivää saaneet joko pummia nestettä muilta tai syödä kylmää sapuskaa.

Heti ekana päivänä saimme kokea Brittien kesäsääkirjon auringonpaisteesta kaatosateeseen.

Olemme pysyneet jotenkuten kaistalla ja ajaneet oikeaa puolta tiestä (eli siis väärää puolta, koska britit!), mutta vähän väliä pitää kysyä itseltä, että onhan nyt oikea kaista alla.

Vain yhden kerran olen meinannut mennä väärälle puolelle autoon istumaan, ja Markku sai hyvät naurut.

Markku on poseerannut varmaan kahden tusinan panssarivaunun vieressä ja hihkunut riemuissaan nähdessään Leopardeja ja Tiikerin ajossa (ne on siis niitä panssarivaunuja ja se Tigeri on maailman ainut ajokuntoinen sellanen).

Koska pakkasin mukaan kokoelman kauneimpia hameita ja hepeneitäni, niin olen sitten itsepäisesti hihhuloinut ne päällä sen kaksi päivää Tank Festillä – ja huulipuna on tietysti ihan must, koska tankit ja vintage!

Olemme syöneet jo kaiken kotoota tuomamme suklaan (kaksi levyä Fazerin sinistä ja kaksi Famia)!!!

Nyt olemme yhden yön hotellissa Weymouth-nimisessä mestassa ja huomenna jatkamme taas telttailulinjalla Cornvallissa.

Tällaisia terkkuja siis tällä kertaa. Ja pahoittelut hiljaiselosta, mutta teltassa ei ole kauheasti ollut wifiä käytössä ja itse asiassa ei tule ehkä olemaan taas seuraavinakaan päivinä, kun majoitumme camping-alueille eri puolilla Cornwallia. Torstai-illaksi suuntaamme sitten kahdeksi yöksi Birminghamiin hotelliin, joten silloin viimeistään on luvassa uutta blogijuttua. Ja lisää tankkifestarikuvia saatte odotella sitäkin pidempään, koska ME OLLAAN NYT LOMALLA!

Ihanaa, rentouttavaa ja seikkailuhenkistä viikkoa kaikille muillekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*