Uusi logo!

Mitäs tykkäät?

Tätä uutta vesileimaa/logoa väkersin monta tuntia perjantaina, mutta mielestäni se oli ehdottomasti sen arvoista. Logosta tuli juuri sellainen kuin halusinkin!

Puitteetkaan eivät olleet huonot, sillä olen koko viikon työskennellyt tuossa yllä olevassa kuvassa näkyvässä ”pihatoimistossani”. Sateenvarjo ei ole siinä sateen takia, vaan varjostamassa läppärin näyttöä auringonpaisteelta.

Pian aion julkistaa uudet valokuvausnettisivuni, minne pikkuhiljaa alan sitten rakentamaan esille valokuvausportfoliotani. Ja noista uusista sivuista ja gallerioistanihan ei tulisi minkään näköiset ilman upeaa omaa vesileimaa ja logoa.

Halusin logosta sellaisen, että se olisi paitsi tyylikäs ja taiteellinen, niin kuitenkin myös tarpeeksi selkeä, jotta siinä olevista teksteistä saisi selvää. Mielestäni siitä tuli toimiva ja siitä myös huokuu ripaus vanhan ajan tyyliä ja vintage-henkeä, vai mitä mieltä sinä olet?

Olen myös tällä viikolla aika paljon ”leikkinyt” Photoshopilla ja hionut omia kuvankäsittelytaitojani ja hakenut tietynlaista kädenjälkeä/tyylittelyä kuviini. Ilokseni voin todeta, että jokin on tässä viime aikoina loksahtanut oikein kunnolla kohdilleen, ja kädenjälkeni alkaa vihdoin näyttää vähän edes sellaiselta, miltä sen toivoisin näyttävän. Mutta tästä kaikesta lisää myöhemmin :)

Joka tapauksessa pidähän tämä logo mielessäsi sekä uusi termi ”Voimafoto”. Se on nimittäin brändi, jonka alla minä tulen toimimaan valokuvaajana tästä eteenpäin.

Ihanaa viikonloppua, murut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*