Viikonlopun parhaat – no bras & yö ”riipputeltassa”

On uusi viikko ja pian syyskuu. Markku lähti tänään ”tokaluokkalaisena” kouluun. Itse yritän aloittaa nyt intensiivisen kuurin, jolla sysätä eteenpäin omia työ- ja opiskelujuttujani. Tähän väliin oli kuitenkin pakko saada listata viikonlopun parhaita paloja, joista saa energiaa näin uuteen, sateisena alkavaan viikkoon:

1. Olin koko viikonlopun ilman rintsikoita! Riisuin ne perjantaina joskus klo 16 aikaan, kun saavuimme kotiin treeneistä ja kauppareissulta, ja vapautta jatkui aina maanantain treeneihin asti. Rintsikat on niiin ahdistavat – etenkin jos on yläkropan lihakset vähääkään arat tai jumissa treenien jäljiltä.

2. Nukuimme Tentsilessä (eli siis sellasessa kolmeen puuhun kiinnitettävässä riippumattoteltassa) lauantai-sunnuntai -välisen yön. Vaikka palelin yöllä ja tuntui, että makasin koko yön valveilla kuuntelemassa tuulen ujellusta ja meren pauhaamista ja vähän väliä piti vaihtaa asentoa, kun nukuimme sellaisessa läjässä Markun kanssa, niin silti tuli ”maattua” 12 tuntia ja Markun aktiivisuusrannekkeen mukaan ainakin hän nukkui paremmin kuin edellisyönä kotona. Oli ihanaa!

3. Makasimme Markun kanssa kotona lattialla. Tekee ihmeen hyvää aina joskus.

4. Tiputin puolikkaan vesimelonin lattialle. Se ei edes räjähtänyt kokonaan, mutta siemeniä oli ympäri keittiön lattiaa. Ne näytti ihan punkeilta.

5. Oleminen. Koko kesänä en ole vain ollut ja maannut paikoillani. Sunnuntaina ensin nukuimme sen 12 h ja sitten istuskelimme trangian äärellä ja rantakalliolla, jonka jälkeen makoilimme tentstilessä ja illalla kotona vielä kylpyammeessa. Osaan sittenkin yhä vaan olla!!!

6. Lapsilla on joku vika makuaistissaan – ainakin mulla oli lapsena! Inhosin nimittäin esimerkiksi kalaa ja leipäjuustoa. Nyt savulohi ja leipäjuusto lakkahillolla ovat ihan lempiruokiani. Ja jälkimmäinen on erityisen ihanaa retkeilyevästä.

7. ”Aamu on sillon, kun herätään.” Tästä Markku jaksaa muistuttaa aina, kun päivittelen, että eihän enää ole aamu. Mitä väliä – ei kaikkien tosiaan tarvitse herätä samaan aikaan, ja siinä missä toisille aamu alkaa klo 06, niin toisille aamu voi alkaa esim. klo 10 tai joinain päivinä jopa klo 14 :)

8. Mulla on ruusuja työpöydällä, ja oon rakastunut naarmuisiksi editoituihin kuviin!

9. Miten lemmikit voikin olla välillä niin rasittavia (ulistessaan innosta auton perällä kuin mitkäkin pikkulapset = Simba tai purressaan ja kiroillessaan kuin mitkäkin teinit = Pumba) ja sitten taas (suurimman osan ajasta) niistä on niin tajuttomasti iloa, ettei sitä voi käsittääkään <3

10. Miten niin nyt on jo syksy?! Joidenkin mielestä (somekaverit, bloggaajat) syksy alkoi jo monta viikkoa sitten, mutta nythän on tyyliin paremmat säät ja lämpimämpää vuorokauden ympäri kuin kesäkuussa! Mikä kiire ihmisillä on aloittaa syksy ennenaikaisesti? Meillä kesä jatkuu yhä, vaikka nyt alkuviikosta ehkä sataakin!

Ja sateesta puheen ollen: Kun kerran sataa, niin malttaapahan pysyä suurimman osan päivästä sisällä läppärin ääressä kuuma kahvi vieressään :) Siis täydellinen viikonalku ahkerana olemiseen!

Ihanaa viikkoa kaikille <3

-Milla

Ps. Etsitkö valokuvaajaa ikuistamaan sinut, läheisesi, hääsi, jonkun tapahtuman, yrityksesi tms.? Tutustu minun, Millan valokuvausportfolioon ja kuvauspalveluihin osoitteessa www.voimafoto.fi

Ja tiesitkö, että järjestämme Markun kanssa liikuntakursseja, kuten rengasvoima- ja kehonpainoharjoittelukursseja – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tarjoamme myös kursseja ryhmille ja yrityksille (tiedustelut: milla(at)voimavahtila.fi)

Voimaputiikistamme voit ostaa mm. puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä. Treenivinkkisivultamme taas voit poimia vinkkejä ja inspiraatiota liikkumiseen!

Niin ja muistahan seurata meitä facessa ja Instagramissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*