Kunnia miehille!

Blogeissa on nykyään paljon aika laadukkaitakin kuvia. Ja myös TOSI laadukkaita ja kivoja kuvia.

Kuka ne kaikki oikein ottaa?

Tiedän, että itseään voi valokuvata ja tehdä sen vieläpä hyvin. Mutta kaukolaukaisijan ja jalustan kanssa räpeltäminen ja itsensä kuvaaminen on kyllä aika aikaa vievää ja haasteellistakin.

Juuri siksi onkin hienoa, jos on joku painamassa sitä nappia omasta puolesta! Ja vielä upeampaa on, jos se joku osaa vielä napin painalluksen lisäksi vähän rajaillakin ja katsoa itse kuvakulmia yms.

Ja kaikkein ihaninta on, kun se joku on joku, jota rakastaa ja jonka edessä voi olla vapautunut oma itsensä oikein helposti.

Olen pistänyt merkille monessa muoti-/lifestyleblogissa (kyllä, selaan niitä, välillä ihan tolkuttomastikin kuin salapoliisi, joka etsii jotain blogimenestyksen suurinta syyllistä…), että poikaystävä tai mies ottaa monen blogin takana olevat kuvat tai ainakin osan niistä.

Sitä ei kuitenkaan aina kerrota, nimittäin kuka kuvat on ottanut. Poikaystäviltä on vähän niinkuin viety identiteetti ja tekijänoikeus. Ja jos siitä on sovittu, niin eihän se toki mikään rikos ole.

Mutta vaikka itse suunnittelisi kuvat, laittaisi kameran asetukset kuvausvalmiiksi, poseeraisi itse kuvissa ja vielä käsittelisi ne itse, niin sitä nappia on kuitenkin painanut joku toinen ihminen.

Suomesta – ja monesta muusta maasta, jossa naisten pitämät blogit ovat suosittuja – lienee monia miehiä, joista on pakon edessä kehkeytynyt ihan hyviä ”napin painajia” tai ehkä enemmänkin. Kuten tämänkin postauksen kuvista näette, niin näin on meidänkin kohdallamme.

Iso kiitos ja kummarrus teille ihanat miehet, jotka jaksatte kuvata tyttöystäviänne/vaimojanne!

”Kyllä niitä räpsii kuhan rouva pistää asetukset kohilleen ja kertoo millä rajauksella kuvat tahtoo ;)” (Markku)

Kellä muulla on tämmönen ihana mies kotona? (Jos ei ole, niin et ehkä oo kouluttanut sitä vielä tarpeeks hyvin… hihi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*