Kirsikkatyttö

Kukkivatko kirsikkakukkapuut tänä vuonna tavallista aikaisemmin?

Ainakin Viikissä ne hehkuivat vaaleanpunaisina jo yli viikko sitten ja hivelivät silmiä joka kerta, kun suuntasin niiden ohitse juoksulenkille.

❤☀ #flowers #kirsikankukka #kevät #kesä #helsinki #ulkoilu #beautyofnature

Kuva, jonka Milla Vahtila & Markku Vahtila (@voimavahtila) julkaisi

Muutenkin kuluneet viikothan olivat Helsingissä ihan uskomattomat sään puolesta. Näin kevään ja kesän tullen ei kyllä kaipaa enää yhtään minnekään ulkomaille, kun on niin ihanaa nauttia vihdoin omasta kesästämme ja auringonpaisteesta ja luonnosta. Jotenkin ne kaikki tuntuvat niin paljon ainutlaatuisemmilta täällä kotona juurikin siksi, että kesä on vain sen kerran vuodessa.

On ihanaa, kun osaa nauttia jokaisesta vuodenajasta täysin siemauksin <3

Nuo kaikki kuvat lukuun ottamatta Instagram-fotoa, on otettu Helsingin Roihuvuoren kirsikkapuistossa viime tiistaina. Keskellä päivääkin sää oli houkutellut paikalle ihmisiä piknikille, ja moni näytti myös nautiskelevan siellä lounaastaan, kenties työpäivän lomassa. Ei hullumpi breikki työpäivän väliin :)

Myös Simba ja Pumba olivat mukana kuvaussessiossa, ja laittelen vielä jossain vaiheessa myöhemmin lisää noita kuvia näytille.

Nyt sunnuntainahan tuolla Roihuvuoressa muuten vietetään japanilaista Hanami-juhlaa eli toivottavasti puut jaksavat kukkia upeina vielä tämänkin viikonlopun yli. Kannattaa ehdottomasti suunnata vielä ihastelemaan niitä, jos tänä vuonna haluaa ehtiä!

Itse olenkin kyllä tällä hetkellä jo hiukan toisenlaisissa maisemissa ja tunnelmissa kuin tuolloin viime tiistaina. Olen Suomussalmella aivan Suomen ja Venäjän Rajan tuntumassa – nimittäin karhusafarilla!

Joku ehkä lukikin siitä jo edellisestä blogipostauksestani tai bongasi ensimmäisen nallekuvani Instagramista. Tällä hetkellä olemme hiukan lepäilemässä Eräkeskuksen majoitustiloissa, mutta viime yön vietin karhujen kanssa metsässä. Parhaimmillaan nalleja käyskenteli näköpiirissä liki 20 yhtä aikaa.

Mukana oli paljon viimevuotisia pentuja, jotka nekin ovat vielä aika pieniä palleroita. Ensi yönä menemme vielä uudestaan kuvailemaan niitä, tällä kertaa vähän eri paikkaan, nimittäin suon laitaan.

Mutta nalletarinointia ja -kuvia on luvassa sitten myöhemmin. Nyt on savusaunan vuoro, ja sitten valmistautumaan uuteen metsäyöhön.

Tulevatkohan karhut taas vastaan meitä polulla jo ennen kuin pääsemme kuvausmökkien suojaan? Siten tapahtui nimittäin eilenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*