Me ollaan Sport-lehdessä

Keskiviikkona myöhään illalla, kun palasimme Kuusamon lomalta, meitä odotti kotona ”yllätys”: Sport-lehti, josta pääsimme lukemaan jutun itsestämme!

Eikä ole tosiaankaan pöllömpi sepustus, kiitos toimittaja Eevakaisa Mölsän. Valokuvakin on ihan meidän näköinen, mitä nyt sitä ottaessa oli kaamea kevättalvinen hyytävä tuuli ja palelsi ihan himputisti, mutta onneksi se ei välity kuvasta – olihan siinä muita fiiliksiä, jotka ovat sen verran lämpimämpiä, että kyllä vievät voiton kaikesta kylmyydestä 100-0 ;)

Jutussa kerrotaan meidän yhteinen tarinamme pähkinänkuoressa, ja juttu on osa artikkeliparia, jossa kerrotaan kahden eri pariskunnan yhteisestä treenaamiseen ja liikuntaan kytkeytyvästä intohimosta.

Aika nappiaihe siis meille, ja siksi meidät juttuun varmasti toki bongattiinkin.

Löydät siis jutun Sport-lehdestä, jonka voi bongata useimmista lehtipisteistä. Kaikkea muutakin kivaa luettavaa (ja tuttuja kasvoja) lehdessä näyttäisi olevan, joten kannattaa tutustua.

Tältä kyseinen lehti (kesäkuun numero) näyttää siis päältä päin:

And there we are!

Yhdessä harrastaminen ja kummankin taitojen ja intohimojen yhdistäminen on kyllä mielestämme todella tärkeää. Lisäksi ainakin minusta on todella inspiroivaa lukea juttuja ihmisistä, jotka täysillä ja rohkeasti toteuttavat omaa juttuuaan. Toivottavasti mekin voimme toimia edes pienenäkin inspiraation lähteenä muille :)

Inspiroivaa viikonloppua ja juhannuksen jatkoja kaikille, ja terveisiä eteläisestä Englannista! Seuraavaksi lieneekin sitten luvassa juttua panssarivaunufestivaaleilta, missä parhaillaan olemme… jahka vaan lomailultamme ”ehdimme” koneen ääreen istumaan.

Sitä odotellessa seuraa touhujamme myös somessa:

Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Instagramissa

<3 Milla & Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*