Kurssivierailu Loviisaan 12.11. – olkapäähuolto

Syksyllä Markku vierailee Loviisan Toiminnallisella Urheilulla (LTU)! Tarjolla on torstaina 12.11. Olkapäähuoltokurssi.
Aikataulu on seuraava:

 • 12.11. klo 18-20.30 Olkapäähuoltokurssi

Kurssi on kestoltaan 2,5h ja hinta 49€ (LTU:n jäsenille 37€)
Kurssin kuvaus:

Olkapäähuoltokurssi

 • Älä anna olkapään olla heikoin lenkkisi! Olkapää on kropan monimutkaisin nivel, ja olkapäävaivat ovat valitettavan yleisiä. Kurssilla opetellaan vahvistamaan olkaniveltä tukevia lihaksia sekä lisäämään olkanivelen ja hartiarenkaan liikkuvuutta ja hallintaa erilaisin venytyksin ja harjoittein.
 • opit tunnistamaan omien olkapäidesi mahdollisia puolieroja ja heikkouksia ja korjaamaan niitä
 • kurssin harjoitteet ovat myös erinomaisia oheisliikkeitä käsilläseisonnan harjoitteluun
 • kurssi tarjoaa Markun osaamista parhaimmillaan – Markun asiantuntemus olkapääasioihin: yli 20 vuoden kokemus rengasvoimistelusta, joka lajina on yksi vaativimmista olkapäiden kannalta; urheiluhierojan opinnot ja työ; fysioterapiaopinnot (valmistuu 2020); omat olkapäävammat (mm. kolme leikkausta) sekä niiden hoito- ja ennaltaehkäisykokemukset
 • kesto 2,5 h
 • kurssin hinta: 49 € (sis. 10 % alv) (LTU:n jäsenille 37€)
 • max osallistujamäärä 10
 • kurssin facebook-tapahtumasivun löydät täältä
 • aiheeseen liittyvät artikkelimme:
  Olkapää-/kehonhuoltovinkit

ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen markku@voimavahtila.fi

Ilmoita mailissa koko nimesi ja puhelinnumerosi sekä kurssi, jolle haluat osallistua (kurssin nimi ja päivämäärä), sekä mainitse meilissä, oletko LTU:n jäsen vai et. Ilmoittautuminen on sitova, kurssin maksuohjeet saat paluuviestillä sähköpostiisi.

Huom! Viime hetken ilmoittautumiset numeroon +358 41 543 9674. Lisäksi, jos et saa vastausta sähköpostiisi, niin tarkistathan myös roskapostikansiosi (mm. hotmailin ja gmailin roskapostisuodattimet ovat vähän liiankin tehokkaita) tai ole yhteydessä puhelimitse/tekstiviestillä.

Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille, ilmoitathan välittömästi! Ilmoittautuminen on sitova (lääkärintodistusta vastaan/vakavissa sairastumistapauksissa peruutus onnistuu toki tai voimme sopia korvaavasta kurssikerrasta (ja nykyisessä koronatilanteessa tulee jättäytyä kurssilta pois, jos sinulla ilmenee flunssan oireita)).

Huomioithan, että emme ole vakuuttaneet kursseille osallistujia, vaan tarkistathan, että omat vakuutuksesi (esim. tapaturma-) ovat kunnossa. Osallistut kurssille omalla vastuullasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssiaikatauluissa sekä oikeuden perua kurssit, mikäli ilmoittautumisia tulee liian vähän.

Lisätietoa kursseistamme & ohjaajasta.

Tervetuloa mukaan! :)

t. Markku

Olkapäähuoltokurssilla mm. vahvistetaan olkapään takaosan heikkoja lihaksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*