• ”I’m much more me when I’m with you”

  ”I’m much more me when I’m with you.” 

  Paras olo on, kun ympärillä on sellaisia ihmisiä, jotka innostaa ja inspiroi, kannustaa ja tukee, auttaa ja välittää, rakastaa ja jakaa.

  Mutta ehkä sitäkin tärkeämpää on, että on ihmisiä ja/tai joku, jonka seurassa olemalla sitä vaan voi tuntea olonsa mukavaksi, rauhalliseksi, luonnolliseksi, rohkeaksi, vapaaksi, merkitykselliseksi.

  Sellaiseksi, että sitä voi olla juuri oma itsensä ja – vielä parempaa – joka päivä ikään kuin enemmän ja enemmän oma itsensä.

  Ihanaa ystävänpäivää kaikille niille, jotka tuette ja rakastatte ja olette vieressä ja toisaalta annatte olla. Aina ei ole helppoa sanoa tai tehdä asioita rakkaiden ihmisten ja läheisten hyväksi, mutta tarvitseeko edes aina? Ehkä tärkeintä juurikin on olla siinä ja antaa toisen itselle rakkaan olla juuri sellainen kuin on.

  Näiden kuvien ja seuraavan videon saattelemana me toivotetaan kaikille ihanaa, pöhköä ystävänpäivää! Ja suunnataan Kiikunlähteelle droneilemaan, koska oikeasti meidän pitäisi tehdä koulutehtäviä (Markku) ja töitä (Milla)… ne ehtii nimittäin hoitaa auringon laskettuakin :)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *