Kurssivierailu Poriin 28.4. – olkapäähuolto-/käsilläseisontakurssi

Markku vierailee sunnuntaina 28.4. Porin Lastaamo-salilla, missä hän vetää olkapäähuolto-/käsilläseisonta-kurssikokonaisuuden klo 17-19.30.

Ovatko olkapäävaivat tuttuja tai haluaisitko välttyä niiltä? Entä haluaisitko oppia seisomaan käsilläsi? Jos kyllä, tämä on oikea kurssi juuri sinulle!

Älä anna olkapäiden olla heikoin lenkkisi! Olkapää on kropan monimutkaisin nivel, ja olkapäävaivat ovat valitettavan yleisiä. Kurssilla opetellaan vahvistamaan olkaniveltä tukevia lihaksia sekä lisäämään olkanivelen ja hartiarenkaan liikkuvuutta ja hallintaa erilaisin venytyksin ja harjoittein. Opit tunnistamaan omien olkapäidesi mahdollisia puolieroja ja heikkouksia ja korjaamaan niitä.

Kurssin harjoitteet ovat myös erinomaisia oheisliikkeitä käsilläseisonnan harjoitteluun. Olkapääasioiden lisäksi kurssilla käydäänkin läpi käsilläseisonnan perusteet ja lukuisia eri harjoitteita, joiden avulla on mahdollista oppia seisomaan käsillä – ja myöhemmin myös kävelemään käsilllä sekä tekemään kässäripunnerruksia eli ”handstand push upeja”.

Kurssi soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta tai osaamista käsilläseisonnasta!

• kurssin kesto 2,5 h
• hinta 49 € (sis. 10 % alv)
• max osallistujamäärä 20

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumislinkki löytyy tästä.

Kurssin maksu tapahtuu paikan päällä (maksutavat käteinen, kortti, tykysetelit, -kortit ja -sovellukset).

Huomioithan, että emme ole vakuuttaneet kursseille osallistujia, vaan tarkistathan, että omat vakuutuksesi (esim. tapaturma-) ovat kunnossa. Osallistut kurssille omalla vastuullasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssiaikatauluissa sekä oikeuden perua kurssit, mikäli ilmoittautumisia tulee liian vähän.

Linkki kurssin facebook-tapahtumasivulle.

Lisätietoa kursseistamme & ohjaajasta.

t. Markku & Milla

MIKÄ IHMEEN VOIMA-VAHTILA?

Voima-Vahtila on meidän eli maajoukkuetelinevoimistelija Markku Vahtilan ja tämän Milla-vaimon yhteinen yritys ja brändi. Me muun muassa järjestämme liikuntakursseja, myymme voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä (oma tuotteemme), pidämme blogia ja tarjoamme mm. valokuvauspalveluja (Milla).

Kurssimme vetää pääasiallisesti Markku. Hän on ammattiurheilija, jolla on takanaan yli 20 vuoden urheilu-ura sekä mm. yhdeksän Suomen mestaruutta renkailla sekä jokunen Pohjoismaiden ja Pohjois-Euroopan mestaruus. Lisäksi hän on urheiluhieroja ja valmistuu vuonna 2019 fysioterapeutiksi.

Kurssimme on suunnattu ihan kaikentasoisille liikkujille ja urheilijoille, ja missionamme on päästä jakamaan paitsi urheilu- ja liikuntaosaamistamme ja Markun kokemusta, niin myös innostaa ja inspiroida ihmisiä touhuillamme. Liikunnan lisäksi me vannomme mm. voiman, suomalaisuuden ja pienyrittäjyyden nimiin.

Tervetuloa kurssille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*