• Lahjaidea: kurssilahjakortti (toimitus 24.12. klo 13 asti) ja kurssit lauantaina 7.1.

  Jäikö joululahjojen hankkiminen viime tinkaan? Itse tilasin alkuviikosta viimeiset paketit pukinkonttiin, ja nyt täytyy sitten jännittää, ehtivätkö ne luvatusti perille ennen aattoa…

  Tässä vaiheessa lienee jo aika riskaabelia tilata mitään postitse, mutta onneksi viikonloppuna on vielä joulumarkkinoita, joilta voi metsästää lahjaideoita. Meidät löytää nyt lauantaina ja sunnuntaina 17.-18.12. Teurastamon joulumarkkinoilta molempina päivinä klo 10-17. Myymme siellä taas voimistelurenkaita, Dream Ringsejä ja vastuskuminauhoja ja vähän jumppailemme, joten tervetuloa moikkaamaan sekä hankkimaan liikunnallisia lahjoja.

  Uutuusjuttuna meillä on muuten se, että halutessasi saat meiltä hankkimiisi renkaisiin haluamasi kaiverruksen, kuten oman tai lahjan saajan nimen! Lisätietoa löydät Voimaputiikistamme.

  Lisäksi: Meiltä voi ostaa myös lahjakortteja! Seuraavat kurssimme pidetään lauantaina 7.1. yhteistyösalillamme Helsingin Vallilassa eli lahjakortit pääsee halutessaan käyttämään heti silloin. Toisaalta lahjakortit ovat kyllä voimassa koko ensi vuoden, ja me kyllä teemme kaikkemme, että lahjansaaja pääsee käyttämään lahjakortin itselleen mieluisaan kurssiin :)

  Ihanaa loppuviikkoa tyypit!

  Ps. Lue myös edellinen, Markun kirjoittama blogijuttu Esittelyssä: rengasvoimistelu

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>