Tervetuloa Millan & Markun kotisivuille!

Milla Vahtila & Markku Vahtila (o.s. Leinonen)

Olemme helsinkiläinen nuoripari, joka ammentaa yhteisvoimin eteenpäin elämän eri osa-alueilla. Markku telinevoimistelee maajoukkuetasolla, ja Milla opiskelee yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa. Vaikka monilta osin kuljemme omia polkujamme, niin silti olemme onnistuneet kietomaan tiemme yhteen ainutlaatuisella tavalla.

Markku voimistelee maajoukkueessa, ja haaveilee kansainvälisesti menestyksestä erityisesti vahvimmalla telineellään renkailla. Renkaiden lisäksi hän treenaa myös hevosta ja nojapuita. Renkailla miehellä on saldossaan jo neljä perättäistä Suomen mestaruutta sekä Pohjoismaiden mestaruus ja Pohjois-Euroopan mestaruus vuodelta 2010. Markun vahvuuksia urheilijana ovat vahvan kropan lisäksi vahva ja vakaa luonne.

Milla sen sijaan opiskelee yliopistolla pääainetta ympäristömuutos ja -politiikka sekä journalismia ammattikorkeakoulussa. Siinä missä Markku tähtää huipulle voimistelussa, niin Milla etsii haastetta ympäristöalalta ja toimittajan töiden kautta. Lisäksi Milla on intohimoinen valokuvauksen harrastaja. Hänen vahvuuksiaan ovat ainainen innostuneisuus ja sisukkuus.

Jos Markulta löytyykin enemmän voimaa ja lahjakkuutta urheilun puolella, niin Millalta löytyy taitoa pukea hänen menestyksensä sanoiksi ja kuviksi. Erilaisten vahvuuksiensa kautta he kaksi täydentävät toinen toisiaan – ja tuovat toistensa elämään sisältöä, monipuolisuutta ja ajoittaista irtautumista niin voimistelun kuin opiskelujen maailmasta.

Vaikka Markun hauis onkin isompi kuin Millan, niin voi olla, että osa Markun voimasta ammentuu siitä huolimatta taustalla pyörivästä elämänkumppanista. Mene ja tiedä, joka tapauksessa molemmilla on aikomus edetä pitkälle, niin yhdessä kuin omilla poluillaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksikko omissa elementeissään: Markku renkailla voimaillen, Milla rinnalla kameransa kanssa.
Hääkuva, kuvaaja: V-P Kangas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*