Voima-Vahtilan yrityskurssit

Onko työpaikallanne välillä niin niskat kuin pinnat kireällä?

Nou hätä – meillä on tähän ratkaisu!

Tarjoamme teille setin, jonka myötä saatte niin kireät lihakset kuin mielenkin rennommiksi. Toimitamme työpaikallenne voimistelurenkaat ja tulemme vetämään tunnin mittaisen juuri teille räätälöidyn kurssin, ja roikotamme, venytämme ja jumppautamme porukkanne taas notkeiksi.

Samalla saatte eväät siihen, miten voitte helposti ja vaivattomasti työpäivän lomassa venytellä niska-hartiaseutua ja rankaanne. Ainut, mitä tarvitsette välineeksi, ovat ne toimittamamme voimistelurenkaat.

Voimistelurenkaat ovat todella monipuolinen liikuntaväline. Yksinkertaisimmillaan niiden avulla voi roikkua – ja roikkuminen itsessään on älyttömän hyvää taukojumppaa työpäivän lomassa. Lisäksi renkaiden avulla voi venytellä monipuolisesti, ja halukkaat voivat käyttää renkaita myös lihasvoimaharjoitteluun. Lihasjumppaan ne soveltuvat niin ihan aloittelijoille kuin aktiivisille liikkujille tai urheilijoille.

Ohjaajana toimii Markku Vahtila, joka on maajoukkuetelinevoimistelija, renkaiden 9-kertainen Suomen mestari, urheiluhieroja ja fysioterapeuttiopiskelija. Etenkin hartiaseutuun liittyvät vaivat ja murheet ovat lähellä hänen sydäntään, sillä – valitettavasti – jos jokin asia yhdistää niin staattista työtä tekevää ”tavista” kuin huippu-urheilijaa, niin ne ovat olkapäävaivat. Markun setin myötä opit, miten välttää ja hoitaa olkapääongelmia, oli niiden syypäänä sitten istumatyö, haasteellinen työergonomia tai liikuntaharrastuksen tuoma rasitus.

Me teemme homman teille todella helpoksi ja tulemme pitämään kurssin työpaikallenne. Vaihtoehtoisesti jos joukostanne löytyy liikunnasta kovinkin innostunutta porukkaa, voimme järjestää teille myös rengasjumppakurssin yhteistyösalillamme Helsingin Vallilassa tai jossain muissa sopivissa tiloissa.

Toiveestamme voimme tarjota yrityskurssin yhteydessä myös hierontaa työpaikallenne. Lisäksi minä, Milla, olen valokuvaaja ja teen myös yrityskuvauksia, joten jos teillä on tarvetta uusille, laadukkaille ja brändiinne istuville kuville, tsekatkaa www.voimafoto.fi Minä niin ikään tulen ja teen yrityskuvaukset siellä työpaikallanne tai haluamassanne paikassa siten, että se hoituu mahdollisimman helposti ja ripeästi ja saattee toiveidenne mukaiset fotot.

Lisätietoa yrityskursseistamme sekä mm. videomateriaalia on luvassa pian!

Lisätietoa kurssitoiminnastamme sekä yksityishenkilöille suunnatut kurssit löydät täältä.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt: milla@voimavahtila.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*