• Voimistelun SM 2017 kuvina

  Kaikki voimistelulajit yhteen koonneista voimistelun SM:eistä on nyt kulunut kuukausi. On näköjään juuri sopiva hetki palata takaisin omien kuvieni pariin: olin jo ehtinyt unohtaa, millaisia otoksia sitä tulikaan räpsittyä, ja omat itsekriittiset silmäni ovat päässeet lepäämään sen verran hyvin, että osaan katsoa otoksiani nyt ihan uusin silmin. Ja ihan siedettäviähän niistä tuli sitten kuitenkin :)

  Tässä alla on joitain omia lempparipoimintojani SM-viikonlopulta ja niistä lajeista, joita itse pääsin ja ehdin kuvaamaan eli miesten ja naisten telinevoimistelusta, joukkuevoimistelusta, rytmisestä voimistelusta, Team Gymistä sekä kilpa-aerobicistä.

  Meitä oli kaksi kuvaajaa paikan päällä, niin jaoimme vähän kuvattavia lajeja ja kisoja, joten siksi kuvani painottuvat tiettyihin lajeihin. Viime viikonlopun Voimistelupäivillä olinkin sitten ainoa kuvaaja, joten sain ”yksinoikeuden” kaikkiin lajeihin. Ne fotot ovat vielä lajittelun ja käsittelyn alla, joten niitä luvassa näytille ehkä joskus myöhemmin.

  Valokuvasin Suomen Voimisteluliiton tarpeisiin. Kuvien käyttöoikeudet ovat heillä + minulla, joten kuvia ei saa käyttää luvatta. Kuvien jakaminen omissa henkilökohtaisissa some-kanavissa on ok, kunhan mainitset minut (Milla Vahtila / Voimafoto) kuvaajaksi.

  Kiitos hienosta kuvauselämyksestä koko voimisteluväelle!

  Ja jos etsit valokuvaajaa ikuistamaan jotain tapahtumaa, kuten ristiäisiä, häitä, hautajaisia tai läheisiäsi, harrastuksiasi, lemmikkejäsi, yritystoimintaasi tms., niin kurkkaa www.voimafoto.fi Taltioin elämää ja ihmisiä rakkaudella & intohimolla :)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>