• Dream Ringsien hinta nousee – vielä ehdit tilata 199 €

  Ajattelimme olla reiluja ja varoittaa ajoissa, että Dream Ringsiemme hinta on nousemassa 1.4. (huom, tämä ei ole aprillipila, valitettavasti :) ). Jos siis haaveilet kyseisestä setistä, niin kannattaa toimia pian, jotta saat sen vielä edulliseen 199 € (sis. alv:n) hintaan. Huhtikuun alusta lähtien hinta tulee olemaan 225 € (sis. alv:n).

  Dream Rings on meidän ihka oma tuote ja kyseessä on siis rengas-taljasysteemi, jonka avulla pystyy harjoittelemaan kevennetysti erilaisia kehonpainoharjoittelu- ja rengasvoimaliikkeitä, kuten leuanvetoa, dippiä, muscle upia, etu- ja takavaakaa, planchea eli nojavaakaa, maltesea ja ristiriipuntaa. Se on tosi hauska laite ja käytössä myös useilla kursseillamme.

  Dream Ringsit voi ripustaa ihan tavalliseen huonekorkeuteenkin, ja myymässämme setissä tulee kaikki tarpeellinen mukana lukuun ottamatta kattokoukkuja/muuta kiinnityspaikkaa. Koukkuja saa kyllä tilattua erikseen Voimaputiikistamme.

  Ostamalla setin tuet suoraan toimintaamme ja Markun urheilu-uraa. Samoin tietysti myös tulemalla kursseillemme, ja 18.-19.3. onkin tarjolla kurssiviikonloppu, jona järjestämme liki kaikki suosituimmat kurssimme Helsingin Vallilassa. Samanlaista yhden viikonlopun tarjontaa ei tule ehkä enää tänä keväänä tyrkylle, koska jatkossa keskitymme ensisijaisesti yritys- ja ryhmäkurssien järjestämiseen sekä kurssivierailuihin. Tai ehkä tuleekin, mutta me hetkessä eläjät emme voi mitään varmaa lupailla :)

  Tulevana viikonloppuna Markku kilpailee lauantaina 11.3. Tampereella Ikurin liikuntahallissa EM-katsastuskilpailussa klo 15.30 alkaen. Markku ei tosin pyri EM-joukkueeseen, koska ei edelleenkään pysty olkapään AC-nivelvamman takia tekemään kunnolla renkaita (p**** juttu), mutta hän antaa näytöt hevosella ja nojapuilla elokuun universiadeja eli opiskelijoiden olympialaisia varten.

  Ensi lauantain lisäksi Markku nähdään (toivon mukaan) nyt keväällä ainoastaan Jyväskylän SM:eissä 12.-14.5.. Siellä olisi tyrkyllä se kymmenes SM-rengaskulta, jos vaan kaikki raajat olisivat edes suhteellisen ehjinä siinä vaiheessa… Huippu-urheilu, huoh.

  Mutta mahtavaa loppuviikkoa, tyypit, ja laittakaahan Dream Ringsit tilaukseen! Tilausohjeet & tarkan tuotekuvauksen löydät täältä.

  Loppuun vielä pieni DR-esittelyvideo:

  Tältä taas näyttää muscle upin treenaaminen DR:illä – ottamalla lisäpainot kehiin pystyy treenaamaan liikettä esimerkiksi 60-90% omalla kehonpainolla sen mukaan, paljonko lisäpainoa laittaa:

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>