Käsilläkäppäilyhaaste, ukonkanto & urheilijaperheen roolit sekaisin – medianäkyvyyttä niin meille kuin leuanvedolle

Tämän vuoden toistoleuanvedon SM-kisat herättivät mediassa kiitettävästi huimiota, ja tehtiinhän kisoissa uusia huikeita ennätyksiä, kuten rikottiin 50 hyväksytyn toiston raja, ja lisäksi esiin nousi monia mielenkiintoisia – ja erilaisia – kilpailijoita. Yksi leuanvedon hienouksistahan on, että se liikuttaa kaikenikäisiä liikkujia, niin kilpailu- ja harrastusmielessä kuin penkkiurheilunkin kautta. Mukana kisoissa oli tälläkin kertaa innokkaita leuanvetäjiä alle 19-vuotiaista nuorista yli 70-vuotiaisiin senioreihin asti.

Ensimmäisenä medianäkyvyyttä keränneistä artikkeleista me haluamme tietysti esitellä meistä tehdyt jutut, sillä olemmehan ihan superinnoissamme siitä, että joku media todellakin on kiinnostunut meidän yhteisistä touhuistamme! Tässä viimeisen parin viikon aikana me olemmekin olleet suorastaan pienen hauskan mediamylläkän keskellä, kun sekä Ilta-Sanomat että Iltalehtikin kiinnostuivat touhuistamme.

Kaikki alkoi siitä, kun heitin iltapäivälehdille pienen vinkin siitä, että voisimme Markun kanssa heittää oman noppamme peliin Helsingin Malminkartanon porrashaasteeseen. Ilta-Sanomat innostui ehdotuksistamme ensimmäisenä, ja niinpä päädyimme toteuttamaan IS:n toimittaja Antti Virolaisen kanssa pari hauskaa videojuttua.

Videojutuista ensimmäisellä Markku nousee Malminkartanon portaita ihan uudella tyylillä, nimittäin käsillä kävellen. Ja voitte varmaan arvata, paljonko Markku harjoitteli/valmistautui tuohon kokeiluun ;) Noh, kävi hän yhden kerran nousemassa kaksi porrasta ja totesi siihen, että kyllä se onnistuu. Ja nousihan hän niitä portaita sitten peräti 22 askelman verran eli sellainen reilu 400 jäi vielä matkaa huipulle asti. Siitä vaan käsilläkävelyn ekspertit treenaamaan ja haastamaan hänet, niin saadaan haasteelle jatkoa!

Tässä linkki tuohon kässärikävelyjuttuun:
Mieletöntä kehonhallintaa! Suomalaishuippu keksi suosittuun kuntokokeeseen täysin uuden tyylin

Toinen porrashaasteemme olikin sitten sellainen, että kerrankin oli Millan vuoro hoitaa suurin fyysinen duuni. Vuorossa oli nimittäin ”ukko pykälään ja menoksi” eli Markku reppuselkään ja portaat ylös #ukonkanto-tyylillä. Haaste on nyt heitetty kaikille muillekin voimapariskunnille ja sen voi toki toteuttaa myös eukonkantona. Meidän mielestä oli kuitenkin superhauskaa kääntää tilanne näin päin, että nainen kantaa kumppaninsa ylös. Ja joo, onhan se Markku aika pienikokoinen mies, mutta painaa hän kuitenkin vaatteineen 68 kg ja Milla 60 kg. Lisäksi Millan 90 asteen kyykkymaksimi on vain 65 kg parhaana päivänä, eikä Milla hirveästi tee jaloille voimatreeniä, joten oli tämä ihan suht kova veto kuitenkin. Lue siitä lisää täältä:

Milla ja Markku käänsivät pariskuntien tutun kisa-asetelman päälaelleen – näin kannetaan miestä

Lisäksi Ilta-Sanomien toinen toimittaja kirjoitti meistä mainion artikkelin, johon hän oli onnistuneesti taltioinut pilke silmäkulmassa meidän kisafiilikset ja meiningin:

Urheiluperheen roolit menivät ylösalaisin leuanvedossa: voimisteluhuippu jäi mitalitta – toimittajavaimolle SM-hopeaa

Ja tottakai myös Iltalehden piti saada meistä osansa ja ihan osuvan jutun henkin kirjoittivat:

Aviopari hurjassa kunnossa! Yli 60 leukaa SM-kisoissa

Ja tässä vielä muita mediasta poimittuja SM-kisa-artikkeleita:

Ilta-Sanomat:
45-vuotias Juha on hirmukunnossa – leuanvedon Suomen ennätys ylitti huiman haamurajan
Entinen SM-tason naisfutaaja treenaa nykyisin navetassa – laittoi leuanvedon SE:n uusiksi
Tällaisesta peruskuntoilija vain haaveilee: suomalainen Erik, 72, osoitti hurjan kuntonsa SM-leuanvedoissa
Keskisuomalainen
Onko tässä Jyväskylän voimakkain mies – Juha, 45, voitti leuanvedon Suomen mestaruuden
Savon Sanomat
Kuopiolaismies vetäisi Suomen ennätysleuat hurjalla tuloksella: ”Vuoden treenasin”
Iltalehti
Leuanvedon SM-kisoissa hurja tulos: viisikymppiä rikki!
Heli, 48, sai joululahjaksi leuanvetotangon kaksi vuotta sitten
Etelä-Suomen Sanomat
Asikkalalaisnainen on Suomen kovin leuanvetäjä! Katso videolta voitokas suoritus

Nauti nyt näistä juttulinkeistä – me jäämme ahertamaan videoiden ja kuvien editoinnin, uusien artikkeleiden, toimittajan töiden, treenaamisen sekä kaikkien Voima-Vahtila -bisneksiemme kanssa. Meillä on parhaillaan niin monta rautaa tulessa, että niitä on ihan turha edes lähteä erittelemään tai iskee vaan hysteria :) Mutta nostettakoon esille sellaiset hauskat yksittäiset asiat kuin Touhukalenterin eli liikunnallisen joulukalenterin luukun viimeisteleminen sekä Voima-Vahtilan nimiin räätälöityjen renkaiden väsääminen. Odotappas vaan, meiltä saat pian hankittya sellaisia renkaita, jollaisia et tosiaankaan muualta saa…

Niin ja muistakaahan ilmoittautua kursseillemme – seuraavat rengasjumppailut on tarjolla Lahdessa 13.12. ja sen jälkeen seuraavan kerran Helsingissä 27.12. ja siitä hypätäänkin jo tammikuuhun. Ei hassumpi joululahjaidea tulla kaverin tai kumppanin kanssa kurssille tai antaa kurssilahjakortti lahjaksi, eihän? :) Tsekkaa lisää: Kurssit & kurssikalenteri

Ai niin, ja itse asiassa meidät tai ainakin toisen meistä voi vielä tässä myöhemminkin bongata mediasta, Ilta-Sanomista nimittäin, eli kannattaa pysyä skarppina ;) Aiheena mikäs muu kuin leuanveto edelleen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*