Moottoripyöriä & häähumua

Viime viikonloppu – tai itse asiassa suurin osa viime viikosta ja tämän viikon alkukin – kuluivat moottoriurheilutunnelmissa. Toimin Päijänteen ympäriajo -endurokilpailun tiedottajana nyt kolmatta vuotta. Tykkään siitä hommasta tosi paljon!

Itse kisaviikonloppu on erittäin hektinen, ja tekemistä riittäisi vaikka viidelle tiedottajalle, mutta hauskaa se on, eikä pieni hetkellinen stressikään haittaa, kun tietää, ettei se kestä kuin sen tietyn ajan. Itse asiassa koen, että olen ihan liekeissä tuollaisissa tilanteissa, jotka vaativat tietynlaista oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä montaa asiaa itsenäisesti yhtä aikaa ja joissa pääsen laittamaan likoon ne asiat, joissa minulla on eniten annettavaa eli kirjoittamaan ja kuvaamaan. Toki kun laittaa itsensä täysillä likoon, sitä on myös ihan loppu sen jälkeen, mutta maanantain kun lepäsin, niin sen jälkeen olin taas jo ihan innoissani työstämässä viikonlopun materiaaleja. Huomasin myös, että aloin taas kaipaamaan niitä kertoja, kun olen ollut ulkomailla telinevoimistelun EM- ja MM-kisoissa kuvaamassa. Siellä pääsee samanlaiseen tekemisen meininkiin :)

Endurotunnelmien lisäksi olen fiilistellyt tällä viikolla tulevia hääkuvauksia, lyönyt lukkoon taas yhden koko päivän hääkuvauksen ensi kesälle (ja ehkä toisenkin), ja lisäksi varmistui, että toimin Suomi Gymnaestrada -liikuntatapahtuman valokuvaajana kesäkuun alussa Turussa. En voisi olla onnellisempi näistä kaikista keikoista!

Lisäksi tänä iltana puemme Markun kanssa parhaimmat päällemme ja suuntamme Finnish Photo Awards -gaalaan Helsingin keskustaan. Siellä on luvassa cocktail-illallinen sekä Fotofinlandia-valokuvauskilpailun voittajien julkistus. Jännittää, vaikka olen yrittänyt vakuuttaa itselleni, että se on ihan turhaa, sillä olen jo voittajien joukossa, nimittäin kolmen parhaan joukossa hääkuvat-kategoriassa. Koska mukana kisassa on niin hienoja ja erilaisia otoksia, niistä on mahdoton valita ”parasta”, joten loppu tulee olemaan tavallaan silkkaa arpaonnea. Toivottavasti tulee kuitenkin kiva ilta :)

Ihanaa perjantaita kaikille muillekin! Päätän tämän postauksen viime viikonloppuna nappaamiini endurokuviin – lisää otoksia löydät Päijänteen ympäriajon aka Päitsin facesta täältä.

Ps. Valokuvaussivustoni löytyy osoitteesta www.voimafoto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*