Niin ihanaaa…

Joskus tuntuu, että kaikki on vaan niin ihanaa. Tietenkään elämä ei ole täydellistä, mutta se ei ole eikä tule olemaan sitä koskaan, vaan taito onkin osata olla onnellinen kaikesta epätäydellisyydestä huolimatta. Mutta jos omat murheet ovat sitä luokkaa, että ”hitto kun rikoimme mökkimme pumpun”, niin vitutuksesta huolimatta täytyy myös todeta, että aika pieniä murheita sitä tällä hetkellä on.

Aina hetkittäin myös iskee pieni ahdistus, että ehdinkö tehdä kaiken, mitä to do -listallani on. Niinä hetkinä muistutan itseäni siitä, miten ihanaa on, kun on töitä – eikä ainoastaan töitä, vaan saan tehdä UNELMIENI TYÖTÄ.

Kuluneet pari viikkoa ovat olleet aika hektisiä ja nyt on aika hengähtää hetkeksi – tai no ei niinkään hengähtää, koska reissumme ovat usein omalla tavallaan aika hektisiä, kun haluamme nähdä ja kokea mahdollisimman paljon – mutta sanotaan, että irtautua kaikesta, kun lähdemme pienelle matkalle. Suuntaamme road tripille Skotkantiin ja luvassa on ihan uskomattoman upeita maisemia!

Instagramissa meistä saattaa kuulua jotain reissun aikanakin, mutta kokonaisuudessaan saattaa olla aika hiljaista, koska töiden sijaan meillä on nyt vuorostaan ”kiire” lomailla ja nauttia hetkistä. Tärkeitä juttuja molemmat vai mitä? :)

Ihanaa alkavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*