• Voimakuulumisia & toistoleuanvedon SM nyt lauantaina!

  Huomenna lauantaina 21.11. Voima-Vahtila tavoittelee onnistumisia & kirkkaita mitaleita toistoleuanvedon SM-kilpailuissa Jyväskylässä. Markun kisa alkaa klo 12, Milla taas kilpailee klo 13.30 alkavassa kisaryhmässä. Molemmilla on tavoitteena ainakin rikkoa aikaisemmat kilpailuennätyksemme, jotka ovat Markulla 40 leuanvetoa ja Millalla 19.

  Here we come!

  Tärkeintä leuanvetokisoissa kuitenkin on rento huipputunnelma ja kaikkien kanssakilpailijoiden hyvä tsemppihenki toisiaan kohtaan. Odotamme superinnolla kisoja, ja aikomuksemme on taas taltioida skabojen tunnelmaa niin kuvin kuin videoin.

  Syyskuun toisto-cupissa Milla repäisi kultaa 19 hyväksytyllä leuanvedolla.

  Nämä viikonlopun kisat sinetöivät samalla Millan jo 1,5 vuoden mittaiseksi venyneen leuanvetohaasteen. Ensi viikolla luvassa on artikkeli, jossa käydään läpi koko Millan leuanvetäjätärhistoria ja fiiliksiä matkan varrelta. Pysykäähän siis kuulolla!

  Leuanvetoharrastuksemme ei toki tähän lopu, ei missää nimessä. Näiden kisojen jälkeen Millan on kuitenkin aika ottaa kehiin vähän uusiakin haasteita ja lähteä kehittämään ja vahvistamaan kroppaansa entistä kokonaisvaltaisemmin ja opettelemaan uusiakin temppuja leuanvedon rinnalle. Mutta näistä uusista haasteista ja tulevista projekteista lisää ensi viikolla.

  Viikonloppuna kannattaa kuitenkin pitää silmät tarkkana, sillä medioista saattaa bongata juttuja näistä viikonlopun kilpailuista. Lisäksi paljastettakoon, että Ilta-Sanomilta on tulossa viikonloppuna ainakin pari juttua, joissa me olemme Markun kanssa osallisina. Ne liittyvät niin voimisteluun, leuanvetoon kuin muun muassa Malminkartanon portaisiinkin… ;)

  Mutta juttuja ja mediaa odotellessa, tässä jokunen voimaterveinen meiltä. Markun sanoin: ”The loving support from my wife is literally helping me get stronger.”

  Ja leuanvetoon liittyen: muista käydä tutustumassa Millan #leuanvetohaasteeseen sekä artikkeliimme Leuanvetovinkkejä niin aloittelijoille kuin haasteita halajavalle.

  Etenkin naiset – innostukaa leuanvedosta, se on huippuharrastus ja sopii loistavasti myös naisille, kuten Milla on osaltaan osoittanut. Ja leuanvetoa on erityisen kiva harrastaa ihan vaan esimerkiksi kotona tai ulkona – ja olosuhteet eivät ole mikään este, vaan ulkona treenaaminen on asenteesta kiinni. Me vedetään leukoja niin supisuomalaisessa korvessa nollakeleissä kuin Brasilian biitseillä liki 40 helleasteessa.

  Suomalainen tontt… eikun leuanvetäjä.

  Markku väsäs meille mökille toissakesänä tällasen upean mettätreenitangon :)

  Viime tammikuussa käytiin treenilomalla Brasiliassa!

  Rio de Janeiron Ipanema- ja Copacabana-rantojen välissä oleva ”muscle beach” tuli meille tutuksi.

  Jos muuten tykkäät fotoistamme, niin seuraa meitä ihmeessä Instagramissa (@voimavahtila). Muutenkin päivittelemme aktiivisemmin somekanaviamme kuin nettisivujamme, joten jos tahdot pysyä kärryillä enemmän ja vähemmän kreiseistä touhuistamme, niin meitä kannattaa seurata facebookissakin:
  Voima-Vahtila – Milla & Markku Vahtila
  Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila

  Millan ottamia kuvia on lisäksi voinut bongailla tämän syksyn ajan etenkin Ylen nettisivuilta, sillä Milla toimii kuluvan syksyn ajan Yle Uutisten still-kuvaajana.

  Ai niin, emme ole tätä vielä hirveästi kuuluttaneet, mutta meiltä voi nykyisin ostaa puisia suomalaisia voimistelurenkaita. Voimaputiikkimme on vielä aika alkutekijöissään, mutta sinne on tulossa tässä lähiaikoina lisäinfoa tuotteistamme. Renkaiden kylkeen on myös tekeillä treenivinkkejä ja renkaisiin on tulossa räätälöityjä vaihtoehtoja ja muun muassa Voima-Vahtilan logo eli samanlaisia renkaita et muualta tule saamaan. Etenkään sellaisia, jotka olisi siunattu renkaiden 8-kertaisen Suomen mestarin voimilla.

  Jatkossa aiomme myös panostaa entistä enemmän erilaisten treenivinkkien ja ohjevideoiden tekemiseen. Intoa on ylitsepursuavan paljon, mutta vuorokaudessa liian vähän tunteja meidän tarpeisiimme! Kaikenlaista on kuitenkin työn alla – kuten kaiken edellä mainitun lisäksi vielä uusi yhteistyökumppanuus, mutta kerromme siitäkin tarkemmin vähän myöhemmin.

  Loppuun vielä, että joulun alla tulemme olemaan mukana Teurastamon I <3 Vallila joulumarkkinoilla. Olemme siellä innostamassa ja liikuttamassa ihmisiä sekä levittämässä omalta osaltamme joulutunnelmaa. Tulkaahan mukaan, lisätietoa löydät tapahtumasivulta täältä. Olemme markkinoilla yhteistyössä CompactFit Movement Centerin kanssa.

  Jos haluat tulla rengasmiehen jumppaoppiin, niin joulu-tammikuulle on vapaita kurssipaikkoja kurssikalenterissamme. Sunnuntaina 13.12. tulemme Lahden EBN Areenalle vierailulle rengaskursseinemme eli jos Lahti on paikkana sinulle helpompi kohde kuin Helsinki, niin muistahan ilmoittautua sinne :)

  Mutta nytpä me pian saavutaankin jo Jyväskylään, minne menemme yöpymään pe-la, jotta saamme nukkua rauhassa kunnon yöunet ennen lauantain SM-kisakoitoksia. Nyt ruokaa napaan ja akut täyteen huomiseksi.

  markku_kassari_toolonlahti_1_p2Voimantäyteistä viikonloppua kaikille!

  -Milla & Markku

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *