Rengasmies & voimavaimo – keitä olemme, mitä teemme?

Terve!

Juuri nyt Markku toipuu marraskuun alun olkapääleikkauksestaan, vahvistaa kroppaansa ja treenaa kohti ensi kautta, Milla taas pyörittää täyspäiväisenä valokuvaaja-yrittäjänä Voima-Vahtilan/Voimafoton/Wide Angle Production V&M Oy:n toimintaa. Lisäksi Markku opiskelee, Milla pyörittää valokuvausbisneksiään ja yhdessä touhuilemme yhteisiä Voima-Vahtila -bisneksiämme, seikkailemme ja elämme juuri meidän näköistä elämää.

Kurssisivultamme löydät seuraavat kurssiajankohtamme ja tiedot, miten tilata meiltä kursseja omalle porukallesi.

Treenivinkit-sivulta löydät treeni- ja rengasjumppavinkkejämme ja olkapää-/kehonhuoltovinkit-sivulta löydät suositut olkapää- ja kehonhuoltoaiheiset vinkkiartikkelimme videoineen.

Meistä lyhyesti:

Olemme helsinkiläinen pienyrittäjäpari ja voimakaksikko. Me edustamme puhdasta suomalaista voimaa, aitoa rakkautta, rentoa terveyttä, liikunnallisuutta, hyvää oloa ja yrittäjähenkisyyttä, noin jokunen asia mainitaksemme. Me emme elä oppikirjojen mukaan, vaan rohkeasti juuri siten kuin haluamme. Teemme asioita täysillä ja antaumuksella, mutta ainainen pilke silmäkulmassa ja suklaata sekä skumppaa eväinämme :)

Kiteytettynä: Markku on maajoukkuetelinevoimistelija ja renkaiden 9-kertainen Suomen mestari, Milla valokuvaaja-yrittäjä ja toistoleuanvedon 3-kertainen SM-hopeamitalisti.

Me rakastamme paitsi toisiamme, niin myös esimerkiksi luontoa, mökkeilyä, yhdessä treenaamista & heittäytymistä. Tässä on pari videota, jotka kuvastavat hyvin sitä, mitä me teemme mieluiten ja missä olemme parhaita – Markku rengasvoimailussa, Milla kameran takana ja välillä edessäkin:

Mitä me teemme?

Me esimerkiksi tuotamme materiaalia nettiin sekä järjestämme liikuntakursseja. Voima-Vahtilan kurssivalikoiman löydät KURSSIKALENTERISTAMME. Voit myös tilata meidät vetämään kursseja kaveri-, työ-, polttari- tai muulle porukalle.

Uusimmat blogiartikkelimme päivittyvät nettisaittimme etusivulle.

Milla tekee lisäksi tilauksesta erilaisia kuvauksia, kuten hää-, henkilö-, juhla-, tapahtuma-, yritys- ja urheilukuvauksia. Lisätietoa löydät Millan valokuvaussivustolta osoitteesta www.voimafoto.fi.

VOIMAPUTIIKISTAMME pystyt tilaamaan Voima-Vahtilan nimiin räätälöityjä suomalaisia puisia voimistelurenkaita sekä esimerkiksi vastuskuminauhoja. Dream Rings taas on oma rekisteröity ”tavaramerkkimme”.

Ostamalla tuotteitamme ja tulemalla kursseillemme tuet paitsi pienyritystoimintaamme, niin myös Markun urheilu-uraa.

Parhaiten pysyt kärryillä meidän eli Voima-Vahtilan touhuista ja esimerkiksi uusista artikkeleistamme & treenivinkeistämme seuraamalla meitä somessa:

Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Youtubessa (Voima-Vahtila)
Voima-Vahtila Instagramissa (@voimavahtila)

Olet myös ehkä törmännyt Millan leuanvetohaasteeseen, vai kuinka? Tästä artikkelista löydät Voima-Vahtilan kootut vinkit leuanvedon harjoitteluun: Leuanvetovinkkejä niin aloittelijalle kuin haasteita halajavalle

Tervetuloa seuraamaan touhujamme!

Filosofiamme

Meidän mielestämme treenaamisen pitää olla ennen kaikkea hauskaa, ja liikunnan ilon pitää rakentua jonkin muun kuin pelkkien ulkoisten tekijöiden, kuten ulkonäköpaineiden, varaan. Motivaation on kummuttava omasta sisäisestä kokemuksesta, uuden oppimisen ja kehittymisen tuomasta onnistumisen ilosta tai esimerkiksi liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä. Vatsalihakset ja timmi kroppa tulevat siinä sivussa kaupanpäällisenä, jos ovat tullakseen.

Samankaltaista rentoutta noudatamme myös syömisessä. Emme itse noudata tiukkoja ruokavalioita tai usko mihinkään ihme dieetteihin. Milla elää välillä pelkällä skumpalla ja suklaalla, ja urheiluväki saisi slaagin jos tietäisi, millaisia määriä Markku ajoittain vetää mässyä ja jäätelöä napaansa. Filosofiamme on yksinkertaisesti, että syömisessä täytyy pyrkiä monipuolisuuteen ja siihen, että syö kulutukseensa nähden sopivasti, eikä liikaa.

Kaiken kaikkiaan me vannomme itse asiassa kaikessa – kuten jo mainituissa liikunnassa ja ravinnossa – kohtuullisuuden ja monipuolisuuden nimiin. Emme kuitenkaan väitä, että itse olisimme maailman parhaita esimerkkejä näissä asioissa, emme  missään nimessä. Se, mitä haluamme tuoda esille, on asenteemme ja se, ettei elämän perusasioita ehkä aina tarvitse viedä ydinfysiikan tasolle, vaan tietty rentous on avain onnellisuuteen ja hyvinvointiin.

Markku edustaa toki huippu-urheilijaa, eikä siten ole mikään malliesimerkki ”terveellisestä liikkujasta”. Huippu-urheilu on nimittäin aina äärimmäisyyksiin menemistä ja kropan fyysisten ja henkisten äärirajojen venyttämistä, usein terveyden nojalla. Fysioterapiaa opiskeleva Markku on kuitenkin urheilija, joka pyrkii koko ajan tiedostamaan uransa riskit sekä minimoimaan ne mahdollisimman hyvin. Lisäksi hänen kaltaisella liki yli-inhimilliseltä tuntuviin asioihin kykenevällä ”supermiehellä” on asema, jossa hän pystyy inspiroimaan ja innostamaan muita. Lisäksi hänellä on plakkarissa jo tässä vaiheessa lähes parinkymmenen vuoden mittainen kokemus urheilusta ja treenaamisesta ja tätä kokemusta hän haluaa nyt jakaa myös muille.

Minä, Milla, taas olen vähän ”normaalimpi” terveysliikkuja, mutten minäkään läheskään täydellinen sellainen. Yksi suurimmista avuistani on mielestäni ulkomuotoni sekä tekemisteni ja elämänasenteeni välinen ristiriita. Olen koko aikuisikäni ollut tyttömäinen ja hoikka, suorastaan ruipelorakenteinen, mutta viimeisten vuosien aikana olen osoittanut, että laiheliinistakin voi löytyä voimaa, ja vieläpä yläkropasta, joka usein on naisilla huomattavasti miehiä heikompi verrattuna alakroppaan. Lisäksi tytöntyllerömäinen olemukseni ei aina ole ihan sopusoinnussa tekemisteni sekä kiinnostuksen kohteideni kanssa, ja ai että niitä kokemuksia sekä hämmentyneitä reaktioita, mitä olenkaan kartuttanut esimerkiksi leuanvetäjänä, valokuvaajana sekä kuorma-auton kuljettajana.

Älä ryhdy huippu-urheilijaksi niin kuin Markku äläkä syö pelkkää suklaata, kuten Milla, mutta inspiroidu, innostu ja löydä enemmän ja vähemmän kreiseistä touhuistamme voimaa omaan arkeesi!

– Milla & Markku

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*