Hyytävällä rannalla

”Fashion is about dressing according to what’s fashionable. Style is more about being yourself.”
– Oscar de la Renta –

En ole koskaan ollut kovin muodikas tai jaksanut ylipäätään ”seurata muotia”, mitä se sitten tarkoittaakaan. Tai välittänyt ajatella, millainen tyyli itselleni ”sopii”.

Mielestäni tyyli on jotain, jonka on tultava luonnostaan. Se on sitä, että pukeutuu siten kuin tuntuu itselle luontaisimmalta ja mukavimmalta.

Joinain päivinä (suurimpana osana päiviä) se tarkoittaa omalla kohdallani pukeutumista pelkkiin puuvillalegginseihin ja väljään paitaan.

Toisina päivinä se tarkoittaa kunnon laittautumista ja pukeutumista vintagehenkisiin pellavamekkoihin.

Jos joku vaate tuo iloa ja saa olon tuntumaan viehättävimmältä mahdolliselta itseltä, se on käytännöllinen. Saan tosi paljon iloa omalla tavallani pukeutumisesta – mekkojen tuoma fiilis ja olotila menee kaiken käytännöllisyydenkin ohitse. Ja itse asiassa ei pitkä laadukkaasta kankaasta tehty hame tai mekko edes ole mitenkään epäkäytännöllinen vaikka luonnossa retkeillessä – vai oletko kokeillut?

Kyse on enemmänkin tottumuksesta.

Nämä kuvat ja alla olevan videon kuvasimme maaliskuussa Lofooteilla Vik-nimisellä biitsillä Hauckland beachin vieressä. Oli hyytävän kylmä päivä: lämpötila oli plussan puolella, mutta jäämereltä puhaltava tuuli sai ilman tuntumaan siltä kuin olisi paljon pakkasta. Välillä iholle hyökkäsi taivaalta putoilevia hyisiä vesipisaroita tai leijaili kaikessa kylmyydessäänkin tunnelmallisia lumihiutaleita.

Sisua ei kylmyys haitannut, eikä itse asiassa minuakaan. Pieni paleleminen oli taas sen arvoista, kun katsoo näitä kuvia.

Ja vielä tärkeämpää: Olipahan elämys tälläkin kertaa!

Mekko: Little Women Atelier <3
Paikka: Vik beach Lofooteilla ❄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*