Ihana Koli

Teimme helmikuussa tosiaan pienen reissun pohjoiseen. Kävimme Kolilla, missä yövyimme kaksi yötä pienessä mökissä Pielisen rannalla – yöllä näköpiirissä ei ollut yhdenkään toisen talon valoja (mökki ei siis ollut ihan Kolilla, vaan noin 40 min ajomatkan päässä Kolilta pohjoiseen).

Kolilta suuntasimme Kuusamoon, mikä on yksi rakkaimmista paikoistamme täällä Suomessa, sillä siellä on niin upeaa luontoa, kuten Kolillakin. Kuusamossa yövyimme vuokramökissä kolme yötä ja neljäntenä huristimme yön yli takaisin Helsinkiin, sillä sainkin kesken reissun yhden keikan, joka houkutti meidät palaamaan puoli päivää aikaisemmin.

Olisi ollut ihanaa jäädä pidemmäksikin aikaa, koska lumihuntuinen luonto todellakin vei sydämemme, ja niin Koli kuin Kuusamo olivat ehkä näin talvella vieläkin maagisempia kuin muihin vuodenaikoihin! Toisaalta taas tällaisilla lyhyemmillä reissuilla sitä tulee eri tavalla imettyä joka hetkestä kaikki mahdollinen irti, kun aikaa on rajallisesti. Sen seurauksena me kyllä olimme ihan poikki koko reissun jälkeen, kun oli niin ”kiire” käydä mahdollisimman monessa paikassa :)

Joitain reissukuvia vilahtikin jo aiemmassa drone-postauksessamme, mutta tässä on nyt erikseen kuvia ihan vaan Kolilta. Kuusamofotoja on luvassa sitten omassa postauksessaan (tai ehkä useammassa).

Ihanaa torstaita ja loppuviikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*