• Koiranpentukuvaus

  Söpöysvaroitus!

  Viime kuun ehdottomasti söpöin kuvattavani oli akita-koiranpentu Hanoi. Jo naamasta näki, että tässä on varsinainen pieni hyväntahtoinen veijari!

  Eläimien valokuvaamisessa tärkeimmät asiat ovat mielestän aika ja kärsivällisyys. Kuvaukseen pitää varata tarpeeksi aikaa, ja on edettävä täysin otuksen ehdoilla. Eläimiä ei voi pakottaa mihinkään ja miksi pitäisikään – parhaat kuvat kun muutenkin syntyvät mielestäni hetkistä, joina kuvattavilla on aidosti kivaa, ja sama pätee karvaturreihinkin. Eli eikun vaan ulos touhuamaan, leluja mukaan ja hauskanpito päälle – valokuvaajan tehtävä on napsia otoksia siinä samalla kuin ohimennen tai jopa salakavalasti kuin mikäkin salapoliisi.

  Sillä kyllä se energisinkin karvapallo aina jossain vaiheessa tarvitsee pienen hengähdyshetken tai sattuu istahtamaan hetkeksi paikoilleen ihmettelemään ympäröivän maailman menoa, ja sellaisena hetkenä sitten vaan kamera laulamaan. Näin kävi Hanoinkin kohdalla. Ja iso kiitos ymmärtäväisille ja juonessa mukana olleille ohikulkeneille koiranulkoiluttajille, jotka joko tahattomasti tai ihan tarkoituksella kulkivat ohitsemme ja kiinnittivät pikkukaverin huomion, että saimme otettua hienoja ”poseerauskuviakin” :)

  Lue myös kuvausvinkkijuttuni: Miten ottaa hyvä lemmikkikuva?

  Ja valokuvaajaksihan mut saa tilata milloin vain, lisätietoa löytyy kuvaussivustoltani osoitteesta www.voimafoto.fi – tai sitten voit mennä sinne ihan vaan ihastelemaan fotoja :)

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>