Koirien reppuvaljaat

Me ollaan jo monta vuotta käytetty vaellusretkillämme koirilla Wolf Republicin koirareppuja. Simballa ehti olla vihreä sellainen M-koossa useamman vuoden ajan. Sen jälkeen me tilattiin Sisulle samanlainen L-koossa, ja myöhemmin Hukka peri Simban vanhan ja ehti käyttää sitä viime syksynä pentuna.

Niin Sisun reppu kuin Hukan Simbalta peritty tuhoutui marraskuussa talomme mukana. Tammikuussa saatiin kuitenkin uudet lahjoituksena Wolf Republicilta ja ei malteta odottaa, että päästään taas retkeilemään!

Reppujen hauskin juttu on toki se, että ne on mainion näköiset, mutta lisäksi yhtä tärkeää on se, että ne myös istuu todella hyvin ja toimii hyvinä valjaina. Lisäksi onhan se hauska, kun koirat voi itse kantaa omat päiväeväänsä tai esimerkiksi meidän eväsleivät ja kuksat. Mitään kovin painavaa reppuihin ei pidä laittaa koirien kannettavaksi eikä niihin toki mahdukaan, mutta tollasta pientä siis!

Hauskaa on myös se, että nää reput on tyyliltään ja väriltään ihan samanlaisia kuin Millan ykköskamerareppu – meidän retkeillessä näyttää siis siltä kuin että koirilla olis samanlaiset reput kuin Millalla.

Alla olevat ruskakuvat on syyskuulta meidän Kilpisjärven ruskareissulta, ja talvikuvat on otettu meidän kotikadulla Loviisassa nyt helmikuussa <3

Koodilla VOIMA-VAHTILA saat -10% alennusta kaikista Wolf Republicin tuotteista (ja me saadaan pieni provikka, jos käytät koodia). Merkki on amerikkalainen, joten kannattaa huomioida, että tuotteen hinnan lisäksi siitä joutuu maksamaan verot ja tullit. Me ei kuitenkaan olla löydetty vastaavanlaisia reppuja mistään muualta ja ne on olleet meidän mielestä hintansa arvoisia! Ilman niitä ehkä pärjää, mutta nää on just sellasta ihanaa hömppää, joka toimii hyvin myös käytännössä ja tuo ainakin meille valtavasti iloa mukaan seikkailuihin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*