Kun epäilet, mutta teet silti

Kun sun talo palaa ja rahat ei riitä ”uuteen”, etkä edes haluaiskaan uutta, vaan päätät siirtää tilalle toisen vielä vanhemman talon ja tehdä kaiken mahdollisen itse – siis KAIKEN mahdollisen, koska muuten rahat ei riitä alkuunkaan – niin saatat löytää itsesi tekemästä asioita, joita ihmiset sanoo mahdottomaks tehdä ite ja joita et ikinä kuvitellut itse tekeväsi… Ja hulluinta kaikessa: huomaat, että se on äärettömän kivaa ja että kauhea tragedia onkin vienyt sut seikkailuun, jollaista et koskaan olisi osannut kuvitella ja jota et enää haluais vaihtaa pois! 🏡

On niitä, jotka epäilee ja epäröi, eikä uskalla edes kokeilla. Ja on niitä, jotka lisäksi vielä epäilee muita, jopa kovaan ääneen. Ja niitä, jotka ei usko, vaikka näkee.

On myös niitä, jotka epäilee ja epäröi, mutta tekee silti. Ja jotka ei halua sortua lyttäämään muiden touhuja, koska tietää, miten pahalta se tuntuu ja miten turhanpäiväistä se on.

Sokeutta ja pelkoa on monenlaista. Sitä voi itse päättää, onko sokea sille, mihin kaikkeen voi pystyä, jos haluaa vai sille, miten vaikeita asiat on. Ja pelkääkö epäonnistumista vai sitä, että joskus harmittaa, kun ei edes uskaltanut yrittää.

Tehkää, kokeilkaa, olkaa kreisejä, kuunnelkaa vain niitä, joita haluatte kuunnellan – ja ennen kaikkea itseänne!

Ja pliis seuratkaa meitä myös YouTubessa ja Instassa! Meillä ei aika ja energia just nyt riitä kaiken jakamiseen, mutta halutaan tehdä niin jatkossa. Tää kaikki on niin kreisin hienoa, että halutaan jakaa se muidenkin kanssa ja muistaa tää kaikki vuosienkin päästä. Ja pystyä kaikista, muiden ja omista, epäilyksistä huolimatta tekemään kaikki se, mistä haaveillaan. Tiedetään, että pystytään! Mutta jokainen klikkaus ja peukku auttaa 🤗
Kiitos TuoRent Oy kaivinkonevuokrasta – me (tai siis Milla 🤪) innolla odotetaan, että saadaan kone taas takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*