Loviisan Wanhat Talot -virtuaalivierailu + KIITOS

KIITOS tuhannesti kaikille, jotka kävitte meillä vierailemassa Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa pari viikkoa sitten! Ollaan haluttu jakaa tapahtumasta kuvia, videoita ja kiitokset, mutta samaan aikaan ollaan tukka putkella rakennettu talomme kivijalkaa, tehty töitä (pääosin öisin) ja yritetty kuitenkin myös pitää kiinni tärkeästä arvostamme eli siitä, että muistetaan elää tätä kreisiä arkeamme kuitenkin joka hetkestä nauttien ja stressaamatta. Vaikka suunta on oikea, joka päivä on kuitenkin yhtä harjoittelua tuon viimeisimmän kanssa :)

Olimme valmistelleet Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaa eli LWT:tä varten pihallemme huikean valokuvanäyttelyn meidän tarinasta ja laitettu piha täyteen erilaisia infotekstejä, kylttejä yms. jotta kaikki vierailijat saisi meidän kummallisesta kohteestamme niin paljon irti kuin on mahdollista. Halusimme nyt jälkikäteen jakaa sen kaiken myös teidän muiden kanssa, ja teimmekin vlogin, jolla pääset mukaan virtuaalivierailulle meidän luo.

Alla olevalla videolla viemme sut ympäri tonttiamme, ja vlogin lopussa kohdasta 11.33 alkaen pääset katsomaan Meidän tarina -kuvanäyttelyn kuvat ja lukemaan niiden kuvatekstit, joissa kerrotaan koko meidän kreisi tarinamme kokonaisuudessaan. Toivottavasti ensi vuonna tulet uudestaan tai ensimmäistä kertaa paikan päälle ihan livenä.

Me laitetamme myös tulevina vuosina Meidän tarina -näyttely pystyyn, tosin joka vuosi aina vähän pidemmälle päivitettynä sen mukaan, miten tarinamme saa jatkoa. Lisäksi ensi vuonna pääsee tutustumaan aittaan valmiina – ja luultavasti vierailemaan myös taloonkin, joka sitä ennen muuttaa luoksemme Keuruulta…

Tässä vlogi:

Lisäksi tahdomme tässä kohtaa kaikkien meillä vierailleiden lisäksi kiittää kaikkia, jotka olivat mukana auttamassa tai mahdollistamassa tapahtumaa sekä kaikkia yhteistyökumppaneitamme.

Kiitos siis Loviisan Wanhat Talot -tapahtumajärjestäjät, ja Loviisan kaupunki. Kiitos kaikille sukulaisille, jotka jeesasivat meitä tapahtumaviikonloppuna (ja aina muutenkin). Kiitos Tanjalle ja hänen puolisolleen lettukahvilan pidosta. Kiitos Virvatulet-tulitanssiryhmälle upeista esityksistä. Kiitos taiteilijat Jasmin Yli-Huhtala ja Hammi´s Design upeista teoksistanne, jotka olivat meillä näytillä. Kiitos Color-Kolmio, joka loihti kaikki upeat taulut ja kuvat, jotka ripustimme tontillemme. Kiitos yhteistyökumppanimme Ekovilla, Delete ja MeroWings.

Aiomme jakaa vielä lisää kuvia ja videoita tapahtumasta, kunhan ehdimme. Elämme elämänvaihetta, jossa vuorokauden tunnit eivät valvomallakaan (eilen menimme nukkumaan aamuseitsemältä, hups…) riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä ja jossain asioissa on vaan pakon edessä höllättävä, jos ei halua ajaa itseään loppuun. Toisaalta me ei myöskään haluta olla kannustamassa sellaiseen ihan järjettömään itsensä piippuun ajamiseen, jollaista edelleen tunnutaan meidän yhteiskunnassa ihannoitavan. Meistä sellaisessa ei ole mitään ihailtavaa, vaan ihailtavaa on se, jos osaa löytää tasapainon ja uskaltaa olla tietyissä asioissa vähän ”huonompi”, jotta ehtisi tehdä asiat rauhassa, huolellisemmin ja tekemisestä nauttien. Me halutaan olla niitä ihmisiä ja näyttää siinä asiassa esimerkkiä. Maailma ei romahda, vaikkei kaikki tapahdu just nyt tällä hetkellä tai vaikkei kaikkea ehtisi laittaa someen reaaliajassa.

Hyvät tarinat, ajatukset, sanat ja kuvat kun ei vanhene, vaikka ne jakaisi maailman kanssa viikkoja tai kuukausiakin ”myöhässä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*