Leirielämää & faktoja meistä

Heippa!

Kahdessa uusimmassa vlogissa muun muassa kurkataan meidän kummalliseen leirielämään tontillamme ja kerrotaan faktoja meistä & oudosta laumastamme. Tässä tarkemmat kuvaukset vlogeista sekä itse vlogit:

Leirin esittely

Miltä näyttää meidän leirielämä täällä tontillamme, kun meillä ei ole taloa, aitasta puuttuu yhä katto ja lattiat ja me nukumme kylmässä pakussa ja ”joudumme” peseytymään paljussa ja tynnyrisaunassa, eikä huussikaan ole vielä valmis? Noh, oikeasti me nautitaan sydämiemme kyllyydestä ja meille tää on varsinaista luksusta ja yhtä isoa seikkailua!

Kaikki on sekaisin ja tekemättä tai vähintäänkin jäljessä, myös vlogien suhteen. Seuraavaksi tulossa piti olla vlogi kotiinpaluustamme ja ensimmäisestä yöstä ja päivästämme, kun olemme takaisin täällä Malmgårdissa asustamassa tulipalon jälkeen. Sekin vlogi on tulossa, mutta meillä on ”liian kiire nauttia täällä elämisestä ja olemisesta”. Joku ihanasti Instagramissa laittoi viestiä, että ”silloin tietää tulleensa kotiin”.

Mutta koska elämää ei voi liiaksi suunnitella, eikä oikeasti ole niin vakavaa, jos suunnitelmat vähän muuttuu ja ihan kaikkea ei saa tehtyä aikataulussa, niin julkaisemme tähän väliin tällaisen helposti täällä leiriolosuhteissa editoitavissa olleen vlogin, jolla Milla esittelee meidän leirin täällä. Alussa on myös vähän höpinää siitä, mitä ollaan täällä touhuiltu.

Se kotiinpaluu-vlogi on luvassa niin ikään lähiaikoina, ja tällä viikolla julkaisemme myös seuraavan yhteistyövlogin Loviisan kaupungin kanssa ja sillä esittelemme/kerromme vähän faktoja itsestämme ja kaikista laumamme jäsenistä!

Lähiviikkoina luvassa olevia muita aiheita ovat muun muassa johdatus siihen, että mitä tarkoittaa käytännössä hirsitalon siirto + meidän vinkit hirsikehikon löytämiseen ja Loviisan suurpalo + pieni kurkkaus Loviisan historiaan ja meidän talosuunnitelmat/tulevan talomme pohjapiirrustus + talon paikka tontillamme… Ai niin ja uusi vlogi-introkin on tekeillä!

Meidän & laumamme esittely

Keitä me ollaan? Keitä laumaamme kuuluu?

Kuka on Hilla? Entä Kuukkeli? Ja Tipu?

Mistä me ollaan kotoisin, missä me asutaan, mistä me tykätään?

Kauanko ollaan oltu yhdessä? Missä päin maailmaa ollaan seikkailtu? Milloin meistä tulee loviisalaisia?

Kaikki nämä jutut ja paljon muuta selviää tällä vlogilla!

Tämä vlogi on toteutettu yhteistyössä Loviisan kaupungin kanssa.

Ja meidän YouTube-kanavahan löytyy täältä eli laita se seurantaan ja meitä kannattaa seurata myö Facebookissa ja Instagramissa @voimavahtila.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*