Markun ulkotreenit

Tsau! Koronakriisi on sulkenut monet salit, mutta ei huolta – treenataan yhdessä raikkaassa ulkoilmassa ja hygieniasta huolehtien! Opit uutta, saat treeni-intoa ja hyviä vinkkejä jatkotreeneihisi ja samalla tuet paikallista pienyrittäjä-urheilijaa :)

ILMOITAMME SEURAAVASTA ULKOTREENIKERRASTA TÄÄLLÄ, KUN SEURAAVA TREENIKERTA ON LYÖTY LUKKOON.

Luvassa n. 1,5h yhdessä treenailua maajoukkuevoimistelija Markku Vahtilan johdolla sekä treenin jälkeen pikku Q&A tuokio.

Et tarvitse mitään välineitä mukaasi, vaan ainoastaan mukavat ja säänmukaiset vaatteet. Me tuomme mukanamme ne tarvittavat välineet, joita paikan päältä ei jo valmiiksi löydy, kuten voimistelurenkaat, Dream Ringsit ja vastuskuminauhoja.

Joka treenikerralla on oma vaihtuva teemansa. Voit liittyä Facebookissa avoimeen ryhmään Vahtilan treenipoppoo, jossa ilmoitamme tulevista treenikerroista näiden nettisivujemme lisäksi.

Treenin hinta on 20€ ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen markku(at)voimavahtila.fi

Ilmoita mailissa koko nimesi ja puhelinnumerosi sekä sessio, jolle haluat osallistua (tapahtuman nimi ja päivämäärä). Ilmoittautuminen on sitova, ja maksu hoidetaan verkkopankkisiirrolla – saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Viime hetken ilmoittautumiset numeroon +358 41 543 9674. Lisäksi, jos et saa vastausta sähköpostiisi, niin tarkistathan myös roskapostikansiosi (mm. hotmailin ja gmailin roskapostisuodattimet ovat vähän liiankin tehokkaita) tai ole yhteydessä puhelimitse/tekstiviestillä.

Mikäli et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan välittömästi! Ilmoittautuminen on sitova (lääkärintodistusta vastaan/vakavissa sairastumistapauksissa peruutus onnistuu toki tai voimme sopia korvaavasta kerrasta).

Huomioithan, että emme ole vakuuttaneet kursseille/treeniin osallistujia, vaan tarkistathan, että omat vakuutuksesi (esim. tapaturma-) ovat kunnossa. Osallistut kurssille/treeniin omalla vastuullasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssiaikatauluissa sekä oikeuden perua kurssit, mikäli ilmoittautumisia tulee liian vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*