Hei me ollaan VoimisteluTubettajia!

Joku ehkä jo huomasikin, että Voimisteluliitto on aloittanut uuden tubekanavan, ja meillä on ilo olla mukana mahtavassa VoimisteluTube-jengissä!

Ensimmäinen videomme on julkaistu, ja se on luonnollisesti esittelyvideo:

Aina, kun joku kysyy, mitä me teemme, niin tuntuu, että on tosi vaikea vastata yhdellä lauseella tai edes lyhyesti. Kiteytettynä Markku on maajoukkuetelinevoimistelija, renkaiden 9-kertainen Suomen mestari, urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija ja viilipyttymäisen tyyni voimanpesä. Minä taas olen biologi ja journalisti, jonka suurin intohimo on kuitenkin valokuvaus, yrittäjä, toimittaja-tiedottaja, sisällöntuottaja, leuanvetäjätär ja 3-kertainen toistoleuanvedon SM-hopeamitalisti.

Jotenkin tuollaisen luetteleminen ei kuitenkaan kerro kaikkea, mutta videolla pystyimme myös näyttämään, keitä olemme ja mitä teemme ja millaisia olemme. Paitsi että sen tekeminen oli tosi hauskaa, niin mielestäni siitä myös tuli aika onnistunut!

Jatkossa luvassa on ehkä vähän lyhyempiä videoita, joiden aihekin on aina tarkemmin rajattu. Luvassa on treeni- ja matkusteluvlogeja, treenivinkkejä, yhdessä ja erikseen treenaamista, eri paikoissa treenailua, meidän arkea ja matkustelua niin ulkomailla kuin kotimaassa, valo- ja videokuvausta, telinevoimistelua, leuanvetoa ja kehonpainoharjoittelua, koti- ja mökkitreenejä sekä renkaiden viemistä siisteihin paikkoihin, kuten riippusilloille ja jonakin päivänä kenties tunturiin, behind the scenes -juttuja meidän kuvauksista, kehonhuoltovideoita ja vaikka mitä.

Ideoita meillä kyllä riittää, mutta uudet pöhköt voimisteluaiheiset kuvausideat ovat aina tervetulleita. Ehdotuksia otetaan vastaan – mitä pöhkömpiä, niin sen parempi! :)

Ihanaa keskiviikkoa – me suunnataan nyt yhdessä voimistelusalille treenailemaan ja kuvailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*