Markun yksilövalmennus (rengasvoima, kehonpainoharjoittelu, telinevoimistelu)

Nyt on vihdoin mahdollista varata Markulta yksilövalmennusta! Pitkään sitä onkin tiedusteltu ja nyt viimein voit päästä 9-kertaisen renkaiden Suomen mestarin ja ammattitelinevoimistelijan henkilökohtaiseen oppiin.

Ja kuten kursseillemmekin ainut vaatimus on innostus, niin sama pätee myös yksityistunteihin: mitään ennakkotaitovaatimuksia ei siis missään nimessä ole! Markun spesialiteettina ovat tietenkin renkaat, ja yksityistunnit ovatkin loistava tilaisuus päästä opettelemaan renkaiden avulla treenaamista ja erilaisia rengastemppuja sekä saada niihin henkilökohtaista opastusta :)

Tai kiinnostaako sinua kenties kehonpainoharjoittelu tai telinevoimistelu laajemmin? Tai kehonhuolto ja olkapäähuolto? Alla on kuvaukset mahdollisista tuntivaihtoehdoista, ja tunnin sisältö voidaan miettiä myös ihan täysin omien toiveidesi mukaan.

Vaihtoehtoina on siis esimerkiksi seuraavanlaisia yksilötunteja:

  • Rengasjumppatunti, jolla opetellaan hyödyntämään voimistelurenkaita monipuolisesti yläkropan lihasvoiman kasvattamiseen ja koko kropan kehonhallinnan kehittämiseen. Tavoitteena on, että opit treenaamaan itsenäisesti voimistelurenkailla ja tavoitteena on löytää hauska treenimuoto, jonka avulla edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia.
  • Rengasvoimatunti, jolla opetellaan haastavampia rengasvoimaliikkeitä, kuten muscle upia, etu- ja takavaakaa, nojavaakaa eli planchea, ristiriipuntaa tai mitä ikinä haluaisitkaan oppia. Tunnilla opetellaan erilaisia harjoitteita ja progressioita, joiden avulla sinun on mahdollista lähteä treenaamaan haluamaasi liikettä ja kehittää taitojasi ja voimiasi kohti tavoiteliikettä. Tunnilla voidaan hyödyntää Voima-Vahtila Dream Ringsejä.
  • Kehonpainoharjoittelu- tai telinevoimistelutunti, jolla harjoitellaan monipuolisemmin treenaamaan omaa kehonpainoa hyödyntäen. Tunnilla voidaan käyttää myös voimistelurenkaita ja nojapuita tai pyrkiä tekemään liikkeitä, joihin tarvitaan mahdollisimman vähän mitään ulkoisia apuvälineitä.
  • Kehonhuolto- ja liikkuvuusktunti/olkapäähuoltotunti, jolla pureudutaan niihin kehonhuolto- ja liikkuvuusasioihin, joihin haluat tai syvennytään erityisesti olkapääasioihin, jotka ovat tulleet erityisen tutuiksi Markulle hänen yli 20 vuoden urheilijan uran aikana sekä urheiluhierojan koulutuksen ja fysioterapeuttiopintojen myötä.
  • Tunti toiveidesti mukaan esim. yhdistellen edellä kuvattuja tuntivaihtoehtoja.

Yksityistuntien hinnat:

  • 1 h kurssi yhdelle henkilölle 90 €
  • 2 h kurssi yhdelle henkilölle 120 €
  • 1 h kurssi 2 henkilölle 70 €/hlö
  • 2 h kurssi 2 henkilölle 90 €/hlö

Hinnat sis. alv:n 24 %. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin sekä oikeuden perua/siirtää tunnit, mikäli Markun urheilu-ura sitä vaatii. Emme vakuuta kurssilaisia, vaan tarkistathan, että omat vakuutuksesi (esim. tapaturma-) ovat kunnossa.

Kurssit pidetään lähtökohtaisesti Helsingin Myllypuron Liikuntamyllyssä. Tuntiajankohdista sovitaan tapauskohtaisesti. Tuntien saatavuus vaihtelee sen mukaan, millainen treeni-, kisakausi- ja opiskelutilanne Markulla on, mutta pyrkimyksenä on, että kaikille innokkaille saataisiin järjestymään molemmin puolin sopiva tuntiajankohta.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin kehitellään kiva tunti yhdessä! :) Tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen milla(at)voimavahtila.fi tai olla yhteydessä puhelimitse 040 577 4455 (Milla) tai 041 543 9674 (Markku).

Järjestämme kursseja myös isommille ryhmille ja teemme kurssivierailuja eri puolille Suomea – näistä löydät lisätietoa Kurssit-sivultamme.

Voimaterkuin
Milla & Markku

matu_myllkoski_4_pPs. Tutustu myös treenivinkkeihimme ja olkapää-/kehonhuoltovinkkeihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*