Keitä olemme & tarinamme

Olemme kolmekymppinen pariskunta & toteutimme unelmamme maallemuutosta & ostimme keväällä 2020 vanhan hirsitalon Loviisasta. Marraskuussa 2020 se tuhoutui kokonaan tulipalossa. Nyt rakennamme unelmaamme uudestaan.

Vlogimme/Youtube-kanavamme

Facebookimme

Instagramimme @voimavahtila

Blogimme

Iltalehden juttu meistä 13.3.2021: ”Tuntui, että kaikki unelmat palavat”

Hesarin lehtijuttu meistä 10.1.2021: Unelma raunioilla

Yle Radio Suomen haastattelu meistä 17.2.: Nuorenparin unelmatalo paloi poroksi, nyt unelmaa rakennetaan uudelleen

Jos haluat tukea hirsiaitanrakennus- ja hirsitalonsiirtoprojektejamme ja siten auttaa meitä pääsemään takaisin kotiimme Loviisan Malmgårdiin, voit ostaa meiltä kauniita sammutuspeitteitä tai ottamiamme valokuvia sisältävän seinäkalenterin. Täältä löydät niistä lisätietoa:

Kauniit sammutuspeitteet

Voima-Vahtilan seinäkalenteri

Laumaamme kuuluvat Milla, Markku, Sisu, Hukka, Pumba & Hilla ja tietysti hippipakumme Kuukkeli!

Meille tärkeimpiä asioita elämässä ovat läheiset, lemmikkimme, luonto, ulkoilu, retkeily, kotimaisuus, liikunta – etenkin voimistelu & leuanveto – vanhat hirsitalot, vintage, itse omin käsin tekeminen, terveellisyys ja luonnonmukaisuus sekä ennen kaikkea tietynlainen elämänasenne.

Meille elämä on ikuinen seikkailu ja tarina, jossa itsellämme on suuri vaikutusvalta – ei aina tapahtumien kulkuun, mutta siihen, miten asiat kohtaamme.

Kesällä 2020 toteutimme tämänhetkisen suurimman unelmamme ja ostimme vanhan hirsitalon maalta Loviisasta luonnon keskeltä upeasta Malmgårdin kartanomiljööstä. Talo oli rakennettu Suomen itsenäisyyden vuonna 1917 ja se symboloi meille kaikkea sitä, mitä arvostamme: luontoa, perinteitä, historiaa, terveyttä, vapautta, yhteistä aikaa, turvallisuutta. Muutimme sinne ja huomasimme, että olimme todellakin löytäneet sen juuri meille oikean paikan ja loppuelämän kotimme ja suunnittelimme koko tulevaisuutemme sinne ja olimme vielä aiempaakin onnellisempia.

Sitten marraskuisena yönä heräsimme keskellä yötä siihen, että talomme oli tulessa. Pelastimme itsemme ja kaikki eläimet, mutta aamuun mennessä talomme oli tuhoutunut kokonaan.

Pelkäsimme, että paloiko myös elämänilomme ja -asenteemme, mutta ei! Meidän kotimme on yhä siellä, ja juuri nyt rakennamme sinne omin käsin vanhaa hirsistä luhtiaittaa, johon muutamme asustamaan, ja nyt isoin haaveemme on, että voisimme siirtää palaneen talomme paikalle toisen vanhan hirsitalon ja jatkaa talomme historiaa, antaa jollekin toiselle arvokkaalle vanhalle talolle uuden elämän – ja saada uuden loppuelämän kodin itsellemme.

Tervetuloa seuraamaan touhujamme ja elämään kanssamme täysillä!

Ensisijaisesti panostamme tällä hetkellä vlogien tekemiseen ja Youtube-kanavaamme ja teemme videoita siitä, miten selvisimme tulipalosta ja lähdemme rakentamaan kotiunelmaamme uudestaan – ensin luhtiaittaa, sitten toivottavasti ”uutta” vanhaa taloa…

Eli laitathan meidän Youtube-kanavan tilaukseen, löydät sen täältä!

Tällä videolla kerromme tarinamme (10.1.2021):

Muutama fakta meistä:

Markku on maajoukkuetelinevoimistelija ja renkaiden 9-kertainen Suomen mestari sekä urheiluhieroja ja tuleva fysioterapeutti.

Milla on valo- & videokuvaaja ja yrittäjä henkeen ja vereen sekä toistoleuanvedon 3-kertainen SM-hopeamitalisti. Koulutukseltaan Milla on biologi ja melkein valmistunut medianomi, jonka yrittäjyys ja elämä vei mukanaan.

Sisu & Hukka ovat kilttejä ja niin ikään elämään ”kaikki tai ei mitään” -asenteella suhtautuvia hieman hömelöitä siperianhaskeja, jotka kulkevat aina mukanamme ja harrastavat kanssamme vetämistä.

Pumba on laumamme leijonasielu ja eläinten pomo, joka ei hätkähdä mistään ja laittaa itse niin halutessaan haskit ruotuun. Pumbakin kulkee liki aina mukanamme.

Hilla on leopardigekkomme ja elää omassa terraariomaailmassaan ja pitää asuttuna aina kotiamme silloinkin, kun emme itse siellä ole.

Kuukkeli on vuoden 1979 hippipakumme, jonka haimme Englannista 2019 ja jonka kanssa seikkailemme pitkin Suomea ja pohjoismaita ja kunhan maailmantilanne sen taas sallii, lähdemme koko lauma (poislukien kotona viihtyvä Hilla) kiertämään Eurooppaa!

Lue myös:

Meidän tarina

Miksi meidän talo paloi?

Tulipalo-aiheiset blogipostauksemme

Miltä tuntuu, kun oma koti palaa?

Jos haluat tukea meidän selviytymistä talomme palosta & aitanrakennus- ja hirsitalonsiirtoprojektejamme ja niiden kautta pääsyämme takaisin kotiin, niin voit ostaa meiltä kauniita sammutuspeitteitä tai seinäkalenterin.

Kurssisivultamme löydät seuraavat kurssiajankohtamme ja tiedot, miten tilata meiltä kursseja omalle porukallesi.

Treenivinkit-sivulta löydät treeni- ja rengasjumppavinkkejämme ja olkapää-/kehonhuoltovinkit-sivulta löydät suositut olkapää- ja kehonhuoltoaiheiset vinkkiartikkelimme videoineen.

VOIMAPUTIIKISTAMME pystyt tilaamaan Voima-Vahtilan nimiin räätälöityjä suomalaisia puisia voimistelurenkaita sekä esimerkiksi vastuskuminauhoja. Dream Rings taas on oma rekisteröity tavaramerkkimme.

Jos olet kiinnostunut Markun urheilu-urasta, treenaamisesta ja Markun ajatuksista fysioterapeuttina, laita seurantaan myös:

Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa

Markku Instagramissa @markkuvahtila

Olet myös ehkä törmännyt Millan leuanvetohaasteeseen, vai kuinka? Tästä artikkelista löydät Voima-Vahtilan kootut vinkit leuanvedon harjoitteluun: Leuanvetovinkkejä niin aloittelijalle kuin haasteita halajavalle

Millan Voimafoto-valokuvaussivuston löydät täältä

Lisäksi voit seurata Voimafotoa myös Instagramissa @voimafoto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*